aj nabaci svoje dojmove i usporedi kg800 sa e900..:thumbup:
slicni su pa neki(ja) imaju dvojbe :)
Printable View
aj nabaci svoje dojmove i usporedi kg800 sa e900..:thumbup:
slicni su pa neki(ja) imaju dvojbe :)
i ja sam imao novi E900 u rukama, i sve je super,
samo me je jedna stvar naživcirala,
Kada se stisnu one vanjske tipke sta su osjetljive na toplinu treba 2-3 sekunde da mob provede komandu...
Užas!!!
Ali mob izgleda predobro!!!
I da,
upravo sam se predbiljezio na nesto NOVO...
linkic
a malo slicica imate ovdje da ih ne stavljam sve na stranicu...
slicice
Ima nekih 6 komada(SLICICA)!!!
POZDRAV.
sta tako dugo treba cekati da tipke reagiraju.. sramota.
Bas sam na pocetku napomenio da su te tipke jedina stvar u koju se moze posumnjati :(
gdje si nabavio d900?? zar ga vec ima, kolika cijena?
možete se i javiti :)
na mojemu, konkretno, nema tako dugoga odaziva, ali mrvicu kasni...recimo 2-3 desetinke dulje nego na obicnim tipkama :)
napravit cu jedan review kroz koji dan :):)
aj malo opisi.
ostaju li jako tragovi prstiju po njemu?
kakav je klizni, klima li se sto?
software, jel dovoljno brz?
mozes mjenjati melodije poruka u npr svoju neku mp3icu?
i de malo jos o toj tikovnici objasni
eto, mene zanima :) :D
Daklem...
Krenimo od izgleda...vecina Vas zna kako mobitel izgleda. Tipke na vanjskome dijelu su osjetljive na toplinu, i reakcija je izvrsna. Kada koristite mobitel, svijetle četiri tipke na vanjskome dijelu mobitela za osnovne funkcije. Paljenjem music ili video playera, vidljive postaju još 3 tipke oko centralnog. Njihove su funkcije play/pause, rw, fw. Također su tu i tipke na bočnoj strani za prečace: MP3 player i kamera. Pored njih je tipka za paljenje uređaja i otključavanje „magične“ tipkovnice. Hmmmmm da... međutim, ima jedan nedostatak...tragova prstiju ima kao u priči...ali jedan bris u majicu i sve 5 :)
Ekran je prekrasan, boje su vrlo čiste, i čitljiv je i na jakome suncu. Osobine zvučnika se nisu promijenile u odnosu na D600. Zvuk je na solidnoj razini. Klizni mehanizam je napravljen vrlo dobro, nigdje se ne klima. Bar za sada :spin:
Melodija poruka ima samo 10, i ne može se staviti mp3. Nažalost
Najveći nedostatak je utor za USB kabel/slušalice, koji se nalazi na bočnoj strani telefona, te je potrebno više pažnje prilikom stavljanja telefona u džep hlača da se nešto ne bi savinulo.
Telefon je vrlo solidno napravljen, čvrst je i ništa ne klepara, škripi ili kriči :)
Kamera je solidna, slika se može bez ikakvih dvojbi stati uz sliku SEa. U svemu osim u makro modu.
Moja nova ljubav...:D:D
Ako zamijetim još nešto, napišem tu pa si čitajte. Ako imate kakvih pitanja, samo naprijed :)
zanima me kako funkcionira spajanje s kompom, koja je brzina?
Preko bt i kabela..
Postoji li mogucnost citanja dokumenata u wordu i pdf formatu?
:)
security code po defaultu je.....
ako netko zna?
za brisanje kontakta u imeniku..
hvala
Evo da i ja dam komentar, mob sam si kupio i vidim da je strava, camer, tipke, ekran, i dodatna memorija.
Touch tipke su strava, uz malo vjezbe sve se da.
Svako ima svoj ukus, moram reci da je e900 zasluzio 5/5
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Postoji i plavi i zlatni E900
Za sve e900 ljubimce imam HR Firmware na raspolaganju + SMS,Antena Mod patch´s
mislim da je 0000,ako nije promjenjen= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
piši 0 dok ti stane u kvadratić i to ti je sekjuriti kod a onda budi panetan pa ga promijeni u standardni kod 0000
= Citat =:
Izvorno postao tomislavrast
nije istina tipke su čak i prebrze i preosjetljive a to što ti neznaš raditi sa njim sam si si kriv.
predivan mi je e900 crni:)
totalna sminka;D