zelene. cak sam dobio i platnenu vrecicu za njih
Printable View
zelene. cak sam dobio i platnenu vrecicu za njih
mislim da ću si bocnut tu ššššlapu 1110:spin: , al jedino ako se je može dekodirat sa teleta sa nokia calculatorom onda budem uzeo.... ako netko ima informacije u vezi tog molim da mi javi tu ili na pm..... zahvaljujem
Ne buniti se, dobili ste zlatni broj:klap:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nismo dobili nikakav zlatni broj... To eventualno za one koji su si ih rezervirali prije početka rada mreže... Kaj je sa svim ostalim koji su postali pretplatnici nakon toga? Znam da sam vezan ugovorom na 18 mjeseci, ali ako se do isteka ne promijene uvijeti za postpaid, neće biti produženja ugovora...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
A jeftiniji aparti uz tarife 0 Kuna dozivotno??
Za 0 kuna doživotno nisi mogao kupiti aparat... Aparat si mogao dobiti nešto povoljnije uz Tarifu 48 ili tarifu 85...
steta sto nisam uzeo potpisao ugovor i uzeo mob povoljnije dok je bila prilika sad vise kita..ako zelim zadrzat stare uvijete!! (tarifa 85).
Ova fora sa 50% mukte je sasvim ok i cijena ispada znatno manje...pretplatnici na tarifi 48 i 0 kn su u pusingu zbog radijske frekvencije inace a sad jos ovo na prepaidu stvarno imam osjecaj da se njima malo pobrkalo u glavi tko daje stalno svaki mjesec sigurno a tko ne!
Od vas imaju sigurnu lovu svaki mjesec, a s ovom akcijom će malo povećat prodaju bonova od 100 i 200kn :klap:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ja se ne bunim, imam niske cijene 0.39/1.39 i stvarno mi ne trebaju neke posebne akcije, ako bude dobro bude, ako ne bude, meni i dalje dobro.
to je ok al meni je samo debilno sto je na toj tarifi pretplatnik u gorem polozaju!! to nema nigdje!!= Citat =:
Izvorno postao JBT
Pa manje-više, pretplatnici su kod svih naših operatera malo zapostavljeni. Npr. VIP je svako ljeto nudio ljeti jeftinije pozive (ono s bonom od 200), postpaid nije imao ništa, Simpa nudi slično kao TELE nadoplatu mislim, od 200 pa ti daju nešto extra, TELE2 ima sada ovu akciju za prepaid.
Vjerojatno računaju da postpaidovci "imaju love", pa im ne trebaju neke drastične akcije davanja dodatnih kuna ili sl.
A, iskreno, nitko od mojih frendova nema postpaid ni na jednom operateru.
Zapravo, kad pogledaš, oni na pretplatnici su vezani ugovorom, tako da hoćeš-nećeš, plaćat ćeš određenu cifru mjesečno i tu im je sigurna zarada, kolika god ona bila... Zato treba akcijama pridobiti prepaid korisnike... Ali, sad smo već debelo u off-u...
Pa Tele2 pretplatnici na Tarifi s mukte brojem ne moraju plaćati 20 kn mjesečno za korištenje mukte broja, ali moraju plaćati 12,5 kn naknade za frekvenciju, što znači da su u plusu 7,5 kuna :notooth:
A, jakog li plusa... Jednostano, u svim mrežama postoji razlika u cijenama poziva i ostalih usluga između prepaid i postapaid ponude...
Inače, kako sam sestri kupio mob neki dan na Tele2 i kako je aktivirala broj sa 100 kuna na računu, nije dobila onih dodatnih 50 kuna... To šljaka samo za nadoplatu... A ja se već ponadao...
čemu nada...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Pri svakoj nadoplati računa bonom od 100 kn Tele2 će na "bla bla" račun nadoplatiti dodatnih 50 kn, a za svaku nadoplatu računa bonom od 200 kn TELE2 će nadoplatiti dodatnih 100 kn.
To "nadoplata" mi nije baš zapelo za oko i ne bih to povezao sa prvim aktiviranjem broja, odnsono računa...
Mogli su ti dati i jednu Nokiu 1600.To je ionako vrh njihove "ponude"(zajedno sa japankama):bunny: ;D :bunny: :bunny:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
si ti neki provokator ili sta?? low end mob je vrh ponude...?????nemaju bas neku ponudu al imaju solidnih telefona a tek su 8mj na nasem trzistu tako da je zadovoljavajuce...= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
Pa baš i nisam vidio da imaju nešto iznad low end.:bunny:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
a sta je smsung e760?
Ja nadoplatio ima uru vremena bon od 100kuna i ništa nisan dobija.:-/
Potrebno je 48 sati da se izvrši uplata od strane TELE2. (Sporo ali učinkovito) ;D= Citat =:
Izvorno postao Marko01
I meni je trebalo 2 dana da dobijem 50 kunića..