Kad te neće onda te neće, nema veze, ionako je to samo telefon :)
Printable View
Kad te neće onda te neće, nema veze, ionako je to samo telefon :)
Bar su ti stavili skroz čisti (i najnoviji) soft usput kad si bio u servisu, kako sam ti i savjetovao da ih tražiš ak se već nađeš tamo, zar ne? :evil: :evil:
Bas mi je zao...skoro kao da je meni ispao...kako kazes, kad te nece...= Citat =:
Izvorno postao gog
Trebao si se vratiti i reci da su ti dali ogrebanu masku.:fried:
Evo ja kupio prije dva dana novi k750i i isto škripi desno od ekrana.
Pozdrav svima forumašima:thumbup:
hm...meni su u SE centru za korisnike rekli da aparat možeš zamjeniti kod prodavača u roku 3 dana od dana kupnje, što sam i napravio kad mi se K750 smrzao (WSOD) nakon 2 dana korištenja... u suprotnom mora na servis= Citat =:
Izvorno postao gog
u servisu ako ne pokažeš da je kupac uvijek glavni, onda ne prođeš dobro! Imao sam takva iskustva do nisam popi*dio i počeo vikat. E onda kad im se zaprijetiš malo, onda imaš tonu pogodnosti odjednom! No šta je najveća fora, to je u cijeloj hrv tako, a ne samo u pojedinim centrima...= Citat =:
Izvorno postao konan1
nikad na zelenu granu sa tim k750i
Pa odi u drugi centar i reci to. :)
Uvijek ti je tako, ak im ne pokažeš da si ti glavni, nitko te neće slušati! Svi uvijek imaju nekog nadređenog koji ih može nagu*it zbog toga :D
jos nisam vidio SE koji nije skripao.
t630 nije skripao...barem ne meni :)= Citat =:
Izvorno postao zmija
Niti moj t630 nije skripao, ali je zatim otisao softwerski ukurac
Meni je još prije i K700 malo škripao... Kada sam koristio D750, najviše me je nerviralo škripanje i micanje poklopca za bateriju... Taj su dio loše napravili...
meni jeste itekako.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
SE koji najgore škripi je - P900. Imao sam 2 i nakon nekog vremena počne škripanje stranica; rastavio sam ih i sastavio kada je postalo nepodnošljivo i - guess what -ništa nije pomoglo.. :-/
Ni jedan mob nije savršen.U slucaju SE mogu preci preko ovog skripanja zbog briljantnih drugih stvari.Ovaj problem škripanja sam primjetio i kod nokie.Nismo mi na forumu jedini ljudi u svijetu kojima to smeta, vjerojatno se i drugi žale, a to što oni ne poduzimaju ništa u vidu toga je vjerojatno stoga što bi to znatno poskupilo izradu samog mobitela a samim time bi usljedilo povecanje cijene što bi izazvalo smanjenje konkurentnosti datog proizvodjaca. Ako povucemo paralelu s automobilima, unutrašnjost automobila ima zracnosti izmedju pojedinih elemenata armaturne ploce, što izaziva pojavu cvrcaka ako je velika, a kako sam citao u autoblicu, da bi smanjili zracnost za nekoliko desetinki mm moraju uložiti silne miljune.Inace, najmanju zracnost imaju Audi i Toyota.
imao sam frendovog k750, isto je malo škripao! ali rekao je da ga izluđuje joystic! mjenjao ga je 2 puta i opet zeza! i čuo sam po forumu da je dosta ljudi imalo problema s tim, zato ni nisam htio uzimat taj mob
Ma mislim da to ovisi od slucaja do slucaja.Jedan frend koji je inace varioc ima k700 i stalno problemi s jojstickom jer radi u otežanim uvijetima u prašini...Ja sam imao t630 za koji svi govore da šteka, meni je radio najnormalnije.Sa k700 sam jednom imao problem sa jojstickom ali je normalno radio kad sam ga ispuhao.Tako da ukoliko malo paziš, što se tice prašine, nebi trebalo biti problema.
moj frend ima k750i i nikad mu nije nishta shkripalo...