http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...ericsson-v630i
Evo Peky pa se informiraj :evil:
Meni osobno ne stane tolko pjesama ... ali to sam ja ;D
Printable View
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...ericsson-v630i
Evo Peky pa se informiraj :evil:
Meni osobno ne stane tolko pjesama ... ali to sam ja ;D
Pa kolko tebi stane? Pusti kaj oni pisu, zanima nas tvoje iskustvo s mobitelom, odnosno konkretnije s karticom...= Citat =:
Izvorno postao Mad Alice
To koliko ti pjesma stane na mem karticu (u ovom slučaju 256MB) ovisi o kavliteti i dljuini pjesama (tj koliko pjesma ima MB)...
Meni obično na nekih 256MB stane max 60 pjesama... :spin:
Kartica od 256mb ko kartica od 256mb i nije neko iskustvo o kojem bi se dalo... jel.
stane mi oko 50ak pjesama.. ipak su ga precijenili u vezi toga. :thumbup:
Pa to i govorim, mogu oni pisat kaj hoce, mislim, 230 pjesama, ak im srezes kvalitetu mozda i da...= Citat =:
Izvorno postao Ico
možda su se zaj... pa su mislili na 130 pjesama:spin:
Pa i to je puno, to je 2 i nest Mb po pjesmi...= Citat =:
Izvorno postao marq
to bi se moglo navući jer sam ja na mp3 od 256mb stavio 120 pjesama:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Peky
Naravno da se moze navuc, ali na stetu kvalitete pjesama...= Citat =:
Izvorno postao marq
pitanje za one koji imaju ovaj mob: da li vam malo stekaju tipke za lijevo i desno(ne da stekaju nego ih je teze za pritisniti nego gore i dole). ja sam uzeo polovno taj mob pa neznam jel to normalno ili...
Da se nadovezem na ove price malo. Stane oko 130 pjesama u AAC+ formatu kodiranom pri 64 kbps, sto je kvaliteta zvuka slicna MP3-ju kodiranom na 128kbps. I da, ono je pogreska, stane 130, a ne 230 pjesama.
nista posebno moglo je to puno bolje .... cca 1200kuna
Pozdrav...prije 2 dana sam kupio v630i i mogu reci da sam zadovoljan njime...zvucnici i sve to je SUPER...!!
samo bih pitao ima li tko kakve drivere za zvuk ili za kameru...!Pretrazio sam punoooo stranica ali nemogu naci...!
Hvala unaprijed!!
Ništa još od toga. I ja čekam kad će se moći stavljat custom driveri u cid52 telefone.
120 pjesama bi stalo kada bi se bit rate stavio na 64kbps