Meni su ove majice najjače :D:D:D:D
http://www.index.hr/images2/DSC03396aa.jpg
Printable View
Meni su ove majice najjače :D:D:D:D
http://www.index.hr/images2/DSC03396aa.jpg
Maturalni izlet u Grčku od 9 dana sa brodom mene čeka u 9 mj. E to ne bi propustio, heh....brijem da ce mi to biti dani koje nikad necu zaboravit. I kad malo bolje pogledas, opet, mislio sam cak i ostat ,kao zbog para, ali ko zna kad ce mi se pruzit prilika da idem u Grcku, i da je gledam onako, iz horizontalne perspektive heh.
A norijada......hm......neslazem se s razbijanjem, ali se zato slazem s OPIJANJEM,heh. A i kad znam koliko se kasnije uci na pravnom, dode mi da se taj dan napijem tako da ce mi bit slabo od alkohola sljedecih pola godine
ja se ne mogu sloziti s njim. NIKAKO. Pa to je jedan dan godisnje kad se zavrsava skola i onda ide svatko svojim putem. I tko zna kad ce se opet vidjeti. Moraju zadnji put proslaviti s ekipom iz razreda.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
a i to sto pametni blogger usporeduje maturante s napadom na ZG i zvoncicima, dokazuje njegovu inteligenciju. Uostalom, procitajte komentare na njegov blog o maturantima
Vani se to sigurno tako ne radi... Vjerovatno postoji nešto za zadnji dan, organizacija koncerata i sličnog, ali ovakav način mi je blago balkanskog mentaliteta... Kaj da imaš neku trgovinu u središtu grada, pa ti razbiju izlog, a krivac se ne može naći... Ili da ti urese sparkan auto... Tek toliko, jer im je to ipak "zadnji dan škole"...
kaj se nešt razbilo??
pa na jarunu bilo ludo..crvena jabuka shorty prije toga neki dj dario i druge nisam zapamtio....mi smo imali umjetničke majice cc..nama je felix nacrtao slike...ZG-MONTER-06 bilo je ludo osim wc-a...na trgu...
Nije se ništa razbilo, već su razbili par tramvaja, između ostalog...
Dođoh, vidjeh zabavih se tamo... dobra je ova:
Nemam sliku ali ovako izgleda:
Text gore: "Bolje jedan u imeniku"
Slika: Ciganović
Text dolje:" Nego jedan u guzu"
Ovo s ciganovicem je ludo haha koja je to skola imala?
E da mi je to vidjeti :D= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Hebeno :rotfl:
Neznam koja skola, stvarno nisam više gledao...
Da su bar imali jednu viška... :rotfl:
evo ja sam prosle godine bio maturant i isao bi ziher na norijadu da mi je bilo i ovakvo vrijeme. to je jedan dan u zivotu. a ovo sto ovaj tip pise na blogu...nemma rijeci, ako se za neke drzavnike i takve velike mange moze zaustavljati promet onda se moze i za 50 000 klinaca koji su se zeljni dobro proveseliti na zadnji dan skolovanja! a ovo da se samo pije...naravno da se pije, hehe, ako netko ne pije znaci da se zna zabavljati bez cuge, a ako nezna, onda ek pocne piti. neznam kako takvi tipovi prezive u klubu
pa tebi ..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
mislim bez uvrede .. al kaj ces na norijadi .. onak nije da se to događa jednom u životu :bunny:
hehhe istina :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
ma daj ajde molim te lik je ocita ped..
jeli
http://zvonkoalac.bloger.hr/settings...DSC08102vv.jpg
kata-fakin-strofa!
jedino sto doticni vjerovatno voli je kad gled Dupli anal u svlačioni.avi sa "kolegama"
:-/
ne znam kako vi ali u brodu je po meni najjača norijada.. to je stvarno ne zaboravan događaj, tamo se ljudi obuku kao na karnevalu, a ne samo neke majičice.. i sinoć je zbilja bio predobro..
http://www.sbonline.net/idb/index.ph...a&g=019&page=0
svakako da su ovo birane kolko' tolko' normalne slike, ovo je neka stara galerija, a od jučer oćito još nisu stavili..:thumbup:
HAAAAAAAAAA, MOJA CURA JE NA TEMI NORIJADA U 24 NA NAJVECOJ SLICI :) BAS SAM PONOSAN :scool:
ma daj pa kakva razbijanja bash je sve proshlo u najboljem redu hiihhiii :D
nego shteta kishe.. al dobro je doshla tu i tamo da nas malo zalije :) a bila sam na teveju hahaaa :D
Jedno je zabavljati se, a drugo zabavljati se i raditi sranja... Većina zna samo ovo drugo...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
...aaaaa sheet hapens:rotfl:
kad sam ja bila maturant...hehehe
uglavnom,bio je pretopli dan,ja imadoh temperaturu 39 stepeni...bolesna...
svi pili,ja gledala...pjeske od salate do jaruna...skoro se srusila...dosla tamo,bila pol sata i zvala tatu da dode po mene jer bum se srusila... :D
a da ne pricam bruke onoga sto nam je pisalo na majicama...tada je ministarstvo kao davalo majice,mi smo trebali javiti tekst...i mi htjeli "when we are good they never remember but when we are bad they never forget"...uglavnom,odgovor je bio da je tekst predugacak i da moramo promijeniti...mi se nikako nismo mobgli dogovoriti i onda je raska poslala "gmizemo i s jezicima stizemo" ... jer smo iz jezicne gimnazije...:rotfl: katastrofa...
a mi smo onda 2 ana prije norijade isli raditi majice s onim natpisom...koji su na kraju ovi sprckali i tako...uglavnom...norijada mi nije ostala u lijepom sjecanju... :) ali,otisla bum mozda dogodine pa ono...hahaha
mi smo imali MI SMO JOS JEDNA PROPALA VLADINA INVESTICIJA i u 24h je pisalo da je to kao najbolji natpis ;)
...nažalost... da je moje pravo društvo bilo u gradu, ne bi onda ošo kući, ovako... bilo bi dosadno, jer sam otišao tamo navečer i imao sam što vidjet - svi mokri, pijani, promukli... ma zgadilo mi se...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A jebi ga balkanski mentalitet. I onda kad se pojavi netko tko razmišlja ko ti (a i ja) on je onda budala ovo ono..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ne mogu shutit na ovakve postove.. mozd to i je balkanski mentalitet.. al primitivno je misliti da svak ko se napije radi sranja.. oke, neki jesu radili sranja.. al mislim sorry, shta se ne mozesh jednostavno malo napit i plesat?? i ujutro kad sam u onoj majici ishla do shkole.. bakice su me gledale ko da sam pushtena iz zatvora.. i bila sam i ja mokra i pijana, a bome sam josh uviek i promukla.. al ako je grijeh zabavljat se za zadnji dan shkole onda stvarno ne znam shta da vam kazhem.. a vi kojima to smeta jednostavno na taj dan ostanite doma i bok :D
Žalosno je to što se danas misli da se jedino možeš zabavljati kad se napiješ
eminem je dokazo suprotno tak da je otiso doma i u miru gledao reprizu "zabranjene ljubavi"
to je jedan recent primjer.
netreba se napit da neznas za sebe , al kaj je je , alkohol podiže raspoloženje jednostavno.