Gdje si ti vidio na T-Mobileu da imaju N80?
Printable View
Gdje si ti vidio na T-Mobileu da imaju N80?
bas sam gledao na tmobilu nisam uspio nac n80:satan:
Ma Vex je vjerojatno još mamuran, pa mu mu je N70 nalikovala na N80... ;D
evo link i scrolajte na cca pola stranice:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-00-00.asp
Ljudi, znate koja je najpovoljnija kupnja N80?
E60!
Apsolutno isti mobitel, jedino nema kameru. A u Oglasniku dođe 350€ (2500kn)
(sorry na malom offu)
pa bolje da si rekao n70 jer većina ljudi bi kupila n80 zbog kamere.....
= Citat =:
Izvorno postao Vex
A zašto ti misliš da bi većina ljudi kupila N80 zbog kamere, a ne, npr., zbog 354*416 ekrana, WLANa, VoIPa, novog Symbiana, itd., itd.?
To nikad ni ne gledam, a očigledno da ju još nemaju u ponudi kad je nema na početnoj stranici sa ponudom mobitela...= Citat =:
Izvorno postao Vex
slazem se, vecini ljudi nije kamera na prvom mjestu ja bih je uzeo zbog ogromnog ekrana isymbiana(ako je nekom stalo do kamere dace 2000kn za dobar fotic i slikat koliko ga je volja i dobivat savrsene fotke)= Citat =:
Izvorno postao marko6630
fotoaparat nemas uvijek kraj sebe, mobitel imas :)
ok ispričavam se zbog dizanja prašine, nisam znao da toliko ljudi (ne)vole kamere na mobovima, osobno ni ja ne volim slikat mobom, bilo kojim.....
Pa, kad već kupujem nešto novo i nešto o čemu smo mjesecima pisali po forumu, normalno je očekivati "sve" u paketu. Meni je kamera sasvim sporedna stvar, ali volim da mi je na dohvat ruke, odn da je na mobitelu.
To što su te kamere još uvijek "primitivne" u odnosu na fotić meni ne igra veliku ulogu.
Što vam se baš nikada nije dogodilo da u sasvim svakodnevnoj situaciji ugledate ne-svakodnevan prizor- i hop-Klic.
Pada mi sad na pamet jedino ona nesreća Concordea u Parizu, kad to nitko nije snimio osim nekih turista koji su se slučajno zatekli na mjestu. Poslije su i Francuska TV i BBC i CNN koristili tu snimku. Pa i atak na Blizance u New Yorku isto nije snimljen profesionalnom kamerom.
Da ne duljim-bolje je imati kameru nego nemati.
Slazem se u potpunosti s Mobyyjem.