stvarno mnogo (krasnih ) tema. Svaka čast compov ;)
e zanima me zašto postoje teme za f500, pa za k300, pa k700... općenito koje sve mogu koristiti na f500?? nije valjda da svaki mob MORA imat drugačiju (u izvedbi ) temu??
Printable View
stvarno mnogo (krasnih ) tema. Svaka čast compov ;)
e zanima me zašto postoje teme za f500, pa za k300, pa k700... općenito koje sve mogu koristiti na f500?? nije valjda da svaki mob MORA imat drugačiju (u izvedbi ) temu??
HVALA!= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Pa da za k300i mora biti tema za k300i, za k700i mora biti tema za k700i itd...Možda neki slični modeli bi i mogli koristiti iste teme, Ali ako želiš temu za svoj model SonyEricsson-a javi ;) I naravno na temu čega...= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Fakat svaka cast Compov. Odlicne teme!
I iznenadjen sam da i kod nas neko radi teme.
Ja to vec neko vrijeme pratim, ali sam nemam smisla da ih radim. :crazy:
Ali uz tebe sam fakat i ja dobio ponovo zelju da probam bar.
Hvala!= Citat =:
Izvorno postao refugee
Hvala! Trudim se, dosada radi čuda, a i imam mašte uvijek kao i inspiracije ;)= Citat =:
Izvorno postao refugee
pa trebala bi mi tema za f500. nešto slično onoj dinamovoj al da je repka :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
jel ti trebam neke slike poslat? mailom? koji mail? koja reza slika treba biti?
jel ta izradnja teme stvarno zahtjevna? kojim progom radiš? više programa? možda bi i ja mogao koju napravit (da te rasteretim ;) )
aj živio ;)
Na (mail:compov@gmail.com) mi pošalji slike nema veze koje su veličine, pikselaže (sve si ja to sam prilagodim u photoshop-u) Teme se slažu u Sony Ericsson Themes Creator a materijal se radi u grafičkim programima tipa Photoshop, Paint ;D (ja ne ali za početnike ili tudume za photoshop savršeno ;D), itd... Sve u svemu ako znaš raditi u photoshopu znat ćeš i sve to ukomponirati u SE Themes Creator kojeg skineš na SE stranicama ;) Pozdraf!= Citat =:
Izvorno postao JB 007
vrijedi!! moram samo dobro izabrat slike , neke koje bi bile prikladne za temu. a ono ostalo, npr crven bijel (+ plavi) izbornik to sam središ?= Citat =:
Izvorno postao Compov
ovih dana malo ću provršljat za neke slikice pa ti mailam. e da, koliko slika da ti pošaljem? koliko ih cca infiltriraš u temu?
Pošalji jedno 6-7 tebi najboljih slika da ne budu previše teške svaka do 500KB pa ih ja obradim-odaberem... Ne znam kolko mi treba slika ovisi kako mi padne ideja taj trenutak :D= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Sve sam sredim ;)= Citat =:
Izvorno postao JB 007
svi postovi od swingera su obrisani zbog omalovazavanja tudih radova i spamanja foruma
Imatic teme su ti pre dobre!!! ;)
BRAVO MAJSTORI zbog vaših radova poželim ponovo kupiti jedan SonyEricsson!
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_75.gif
P.S.- Dajte napravite kvalitetne teme sa raznim logoima hrvatskih nogometnih timova!!!
Nema ih puno na netu za SE iz Hrvatske!!
Ljudi vi ste genijalci....SVAKA VAM CAST ZA VAS TRUD !!!!! MEGA BRAVOOOO
Zanima me sa kojim prog. radite ako nije tajna...
Ja sam zavrsio stampu i dobro znam na Fotoshop radit.... Rado bi probao nesta napraviti.
Samo sta jos nemam Symbian mobac.
Sony Ericsson theme creator 2.10
http://developer.sonyericsson.com/si...multimedia.jsp
i Adobe Photoshop CS2
Hvala svima! ;)
-----------------------------------------------------------------------------
= Citat =:
Izvorno postao VuKi
= Citat =:
Izvorno postao imatic
Super, puno ti hvala. Uskoro cu izbacit site gdje ce biti puno stvari za mobac.
Thx
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ovako! Imam temu TELE2 za t6xx koju sam sam napravio, pa bi molio nekoga da mi da mail da mu je pošaljem da je stavi na forum pošto ja ne mogu slati privitke. Hvala.
Kupi sa ga= Citat =:
Izvorno postao Vuki
= Citat =:
Izvorno postao zelphide
Ne znam napraviti za preview ne da mi da uploadam cijelu temu jel ne prima tu ekstenziju
Pomoć molim
To ne mogu napraviti u imageshaku
Za rapidshare treba biti u zip ili rar formatu= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Za preview koristi imageshack.us ;)
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Super tema.Da li možeš to na praviti za se k750i?Molim te,doktore Compov :)
No problem ;)= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ma hvala ti!!!Kada završiš postaj tu da drugi mogu skinuti