[LG KG800]Korisnički review,komentari
Budući da su neki na forumu o onoj drugoj temi rekli danema niti jedan pravi rewiev tog modela. napisat cu neto u vezi njega.
Prvo paket:
dolazi u kutiji, čvrstoj koja ima magnet za zatvaranja, jako lijepa i čvrsta i kompaktnog dizajna...
(necu sad slike stavljati jer imam spor modem, trebalo bi mi dosta da ga uploadam na neki img server)
Oprema: dolizi sa slušalicama za mp3 plejer koje su stereo i vezocom koja ima krpicu s jedne strane vise kao spuzvica za brisanje dispjela tj prednje stren mobitela.. o tome poslje zasto je to jako korisno..
Dalje doalzi garnacija, naravno ako je legalno kupljeno te uputstva na 5-6 jezika te CD sa softwerom za prijenos slika i kontakata
Dalje tu imama kabel USB za povezivanje moba s kompjuterom..
Negdje sam cuo da se dobije i dodatna baterija s punjacem za tu bateriju ali u HR to nema u paketu dakle nista o tome ne znam.
O telefonu:
prvi utisak:
dakle telefon je crne boje kockastih oblina sa potpuno glatkim sjajnim kučištem... poslje cemo vidjeti da li je to dobro ili loše.
Na prvi pogled izgleda savršeno. Ukrasni kvadratić kromirani nalazi se ispd ekrana ne služi ničemu osim ukrasa..
Budući da je to klizni model. tipkovnica se nalazi kad se uredaj povuće prema gore..
O tipkovnici:
tipke su dosta velike, dobro prijanjaju,malo jesu tvrde pa se treba jače stisnuti ali su precizne i uvijek ce se znati da li je ona stisnuta ili ne... po meni ocjena 4.
Stražnja strana tel:
kučiste je glastko sjajno uglancano straznja strana osim logo LG nema nikakv poseban logo pa cač ni T-mobile il nekog brenda.. Jedina mana takvog kučista je sto cim ga negdje ostavite ono se izgrebe, dakle jako je osjetljivo, jer je lakirano i jak poprimi crtice...
ocjena 4
Prednji dio tel: također sjajni dio, može se reci lakirani i jako osjetljiv na ogrebotine i najmanj ogrebotina ostat ce vidljiva zauvijek...
ekran dosta je osjetljiv pa se brzo zaprlja zato imamo on krpicu za brisanje koja jako dobro dođejer savrseno pobrise ostatke prstiju sa telefona.
Prednji dio ispd ekrana sadrži tipkovnicu osjetljivu na dodir, tj na toplinu sto je vrlo dobro rjesenje.. o kojem čemo kasnije..
O tel kad se upali:
ekran je savrsenog tona oštar i savršenih boja... tipkovnica osjetljiva na dodir svjetli crveno i samo rba prisloniti psrt da bi se aktivarala.. slide tipkovnica svjetli bijele boje. (po meni bolje da je crveno isto..ali eto)
Sastrane uredaja imam lijevo dvije tipke za glasnocu, s desne tipku za palenje i MP3/foto tipku. ,te utor za kabel.
Kamera:
1.3MP kamera odlična je što se tiće kvalitete, ima noštvo funkcija i može se briati razne opcije snimanja kao i osvjetljenja te boja. . kamera se nalazi kada se tel potpuno otvori.
Baterja:
jako dobra... na čekanju sigurno 7-8 dana a uz prosječan razovor i sms sigurno 4-5 dana bez beda.
Memorija:
telefon: 3.317kb
multimedija: 124.7MB
Izbornici: odlične preglednosti i dobro dizajnirani, svaki izbornik ima svoj broj tako da se može pristupati i putm brojeva.
------------------------------
Eto, ako netko ima pitanje.. slobodno!!