govorimo o series 60, ne series 40
Printable View
govorimo o series 60, ne series 40
Tocno.Velika je razlika izmedu Series 60 i Series 40.Ja npr.nikad ne bih kupio Series 40 mob.A sto se tice 6600,ako je 7650 mogla podrzavat Mp3(software),onda ce sigurno i 6600.
Smatram da su sve nokie dobre... ali ipak za nas koji trazimo najvise, jedino dolazi u obzir series 60
6600 ce imati mp3 100%
ono što n6600 donosi a što je velika i korisna novost (barem bi tako trebalo ispasti, ako nekaj ne zmuljaju) jest J2ME MIDP 2.0 koji će omogućavati pristup bluetoothu iz jave. ostaje pitanje koji će bluetooth profili biti ugrađeni, ali to definitivno otvara nove velke mogućnosti za programiranje!
Nokia 6600 se prodaje već 5 dana u svijetu a ima je i na crnjaka !
OKO 500 - 550 USD
Pogledajte stranice od tipova koji ih već imaju, a na forumu kažu
da su jako zadovoljni !!!
www.pbase.com/mikaelrules/6600pics&page=1
sutra cu ju dobiti....sto se tice onog oglosa od 550 eura to je "patka", koliko se ne varam ima mp3 player...javim se kad se poigram malo s njom....
Javi čim prije !!!
Čitam da ljudi imaju problema sa konfiguracijom GPRS-a.
Moguće ju je napraviti samo preko TCP/IP - a, a to mora podržavati i operater da bi stvar radila. ???
ako nekoga zanima, prodajem novu 6600 za 450 eura
Svaka čast !!! A jel ganc novi i zapakiran ?
U Plavom oglasniku su se pojavile po 800 i 900 eura !!??!!
Vani na crno,ondje gdje ih ima, su oko 500 USD. (Malezija, Iran, UK, Turska itd.)
SKORO DUPLO !!!
Izgleda da je to neki drugi planet !
super je mobitel, iznenadjen sam...nije uopce velik....prejebeno!!!
kolki je daj stavi slike!
url vam je na temi z600 mrak!!! stavio sam slike
Napiši nam malo više o prvim dojmovima !
Ekran, brzina softvera, kamera, kučište ... ???
Molim te, ako ti nije preteško podijeli to sa nama !!!
Evo sto sam do sad uspio skuzit/istrazit:
ekran ima 65k, super je, stvarno se vidi razlika izmedju starih nokijinih ekrana i ovog, ne znam kakav je na suncu jer sam ga veceras dobio. Soft. nije nista pretjerano brz, detaljnije cu rec nesto kasnije....cini se ok, al po meni mogao bi biti i brzi. Kuciste je poprilicno dobro napravljeno, plasticno je, al vrlo kvalitetni...pogotovo onaj dio oko kamere....mislim da sam stavio sliku pa mozete vidjeti. Kamera je odlicna, slike na mobu izgledaju stvarno dobro....rez 640*480.
sta vas jos zanima, pitajte.
Kad stekneš više dojmova samo piši !!!
Gdje bi ga pozicionirao prema ostalima; Z600, E700 itd.
daleko ispred vecine mobitela pa tako i ispred e700 i z600, trenutno po meni na trzistu daleko vodi...konkurira mu mozda p900 i p800 al to su ipak i pda telefoni...
zna tko site kakav s polifonim melodijama za nokiu, osim one simensove jave....hvala unaprijed
Probaj na ovim linkovima ( ne znam što je besplatno ) :
http://www.the7650.com/7650home.htm
http://my-symbian.com
http://www.6600.co.uk/
Za moj T610 su super stranice za slike, teme itd. (melodije u .mid formatu):
http://www.myt610.net/
potpuno nove, nikada korištene.= Citat =:
Poslao: Zlaki
Svaka čast !!! A jel ganc novi i zapakiran ?
U Plavom oglasniku su se pojavile po 800 i 900 eura !!??!!
Vani na crno,ondje gdje ih ima, su oko 500 USD. (Malezija, Iran, UK, Turska itd.)
SKORO DUPLO !!!
Izgleda da je to neki drugi planet !
a garancija
Koga interesira cijena, jedna informacija. U Italiji je mob već u prodaji, može ga se naći u dućanu Universaltecnica u Trstu, to je malo naprijed od dućana za mlade Planet (tko poznaje Trst). Cijena mu je 599 eura, kad vam vrate IVU (njihov PDV, 20%), dođe vas 499 eura, međutim iz iskustva znam da će mu već nakon par mjeseci cijena pasti barem za kojih 30-ak eura. Kad sam tamo kupovao lani Sony ericsson t68i, i nakon mjesec dana došao podignuti IVU, već mu je cijena pala 50 eura.
A kad mu padne cijena, prodajem svoj samsung sgh v200 i kupujem nokiu 6600, jedva čekam
Skupljam novce (oreje) !!!:D :D :D
ja još čekan SX1
odlican mobb
Prije SX1 nego 6600.Oba su skupa,al Nokia je,zna se,SKUPLJA!
mogu oni govorit da mi previše volimi sjemens ali to je istina i točka.