Ako ti nije bitna kvaliteta zvuka, kvaliteta općenito, onda uzmi ovaj...
Jedina prednost Sonyja je kaj na 512mb pute Atrac-ove konverzije možeš staviti nekih 250 pjesama i više, dok će ti ovdje stati nekih 120-130 pjesama...
Printable View
Ako ti nije bitna kvaliteta zvuka, kvaliteta općenito, onda uzmi ovaj...
Jedina prednost Sonyja je kaj na 512mb pute Atrac-ove konverzije možeš staviti nekih 250 pjesama i više, dok će ti ovdje stati nekih 120-130 pjesama...
gle, ne mogu reci da mi nije uopce bitno, ali s prihodima od 1500 kn mjesecno nisam u poziciji gledati jedino i iskljucivo na brand.. a ustalom, obzirom na brzinu kojom danas sva ta tehnika napreduje, za manje od 3 mjeseca ce bilo koji plejer koji sada kupim biti vec onako.. oldtajmer ;)) tako da ne vidim cemu nuzno uzimati apple, sony ili stogod vec..= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
da, samo sto sonyjev plejer mogu koristiti samo na kompovima koji imaju sonic stage.. recimo, ne mogu doc kod frendice i kopirat si fajlove, ako slucajno ne nosam sa sobom instalacijski cede ;)))= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ajme, kako je ovo dug post..
da ne duljim vise, odluka je pala (nakon zaista PUNO premisljanja..)
dobivam veceras ili sutra ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=350.600.042
srecom pa mi jako dobar frend radi u toj firmi, pa sam ga kupila za presmijesno male novce!! ;)
eto, hvala svima na pomoci, otkrila sam brdo stvari zahvaljujuci vama..
plejer je kupljen, javim se s utiscima (ako ce nekoga zanimati..)
lijepi pozdrav
Luna
:closed: