toliko toga je bilo napisano da sam se izgubio . hvala .
vec je skoro rijeseno . ipod bu dobro dosao .
Printable View
toliko toga je bilo napisano da sam se izgubio . hvala .
vec je skoro rijeseno . ipod bu dobro dosao .
"See no evil, Hear no evil, Speak no evil, a mi vam damo iPod" (t-zombix)
http://img348.imageshack.us/img348/4...shufle29wq.jpg
danas mi je došo tip za postavljanje adsl-a sve postavil (al neće radit mora neke napraviti s glavnom ljinijom na stupu). i pitam ga di je i-pod veli da bum ga dobil s poštom... dal me je zajebo il je zbilja tak?
tako je nije te zajebao, ali ćeš se načekat...= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
Ne, zajebao te je. Smuljao te je i ostavio si ga je sebi. Pa naravno da ga nemaju majstori... Isto kao što je bilo i sa DVD-ima... Dobiješ ih poštom...
sigurno majstor fura i-podove hahahah nezna ni što je to... zna samo da se to dobije, što je to hm... to mu je već naprezanje mozga...
Ali i-pod ide samo uz ugovor od 12 mjeseci??
evo mene na dslu :DDDD
a jel se moze raskinut ugovor(menij je prosla godina dana)i napravit novi isti dan i da se dobije i-pod
da pita se onak hmmm jel to za jest , kakav je okus?= Citat =:
Izvorno postao Compov
Mene je drugi dan zena zvala iz t-cona pitala "ste zadovoljni s adsl-om" , i rekla je da ce poslat postom dvd player , pa sam ja njoj rekao da sam ja slao zahtjev prije dok je bilo jos 2mj. besplatno i onda je pogledala datum na zahtjevu i rekla "joj oprostite izvinjavam se" i dala mi 2mj. besplatno
raskid ugovora ti se placa 300 i nesto kuna cini mi se,tako da ti se bas ne isplati to raditi. a za te novce mozes kupiti neki mp3 player sa 512mb memorije= Citat =:
Izvorno postao hat
ma glupača treba ju izje*at vilama :rotfl: ;D= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
o joj što mi je
sa cjevi od hidrofora ili sabljom ;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma to su tam sve debili , mom prijatelju je bio iskljucen net i telefon , stara nije platila racun zato kaj je potrosio 800kn dok je zvao curu:thumbup: i sad nakon pola mjeseca , mjesec stara je platila racun dosao telefon nakon par dana trebao je doci i net , oni zovu kad ce net "za koji dan" , i tak par puta je zvao i na kraju zove on opet i oni njemu kazu treba poslat opet zahtjev on posalje zahtjev opet zove "mi nismo dobili zahtjev" , posalje zahtjev i opet isto i on se ljepo zdere na nju da je vec 2 puta slao zahtjev , onda ona njemu rece da posalje zahtjev preko faksa , zahtjev je poslan sad cemo vidjet sta će bit. Ja bi se vec odavno posvađao s njom k*ja nesposobna
Mislim, kakve ovo sad ima veze sa temom? I kaj je uopće ona bila kriva kaj nije zaprimila zahtjev? Ajd, natrag na topic...= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
Ja sam na 512 mb prometa,razmisljam da uzmem promet od 2 gb i brzi internet,da ga uzmem ili ne?
512 mi je premalo,ja uvijek skidam do 1.5 gb.
Ja se namjeravam jos danas registrirati,ali prvo trebam vaša mišljenja.THANKS!
Pa, nemaš što tražiti naša mišljenja ako sama veliš da mjesećno skineš oko giga i pol... Ovako sa start paketom ti sigurno nije isplativo... Uzmi paket od 2 giga imirna si... I ne mijenjaj brzinu...
FRISH-KI
Ok uzet cu od 2 gb,kako mislis da ne mijenjam brzinu??
Ja imam od 512/128 kbps a ja bih htjela uzeti od 1024/192,kaj to nije ok?
Kaj se može ostati na brzini od 512/128 a da se uzme promet od 2gb???
e žene žene.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
bolje kloni se interneta
dj velja tebe nisam pitala nego frish-ki
Zakaj da se klonim interneta?
Naravno da ne moraš mijenjati brzinu... Ti si možeš izkombinirati različite brzine, sa različitim paketima (start, 2 GB, 5 GB, 10 GB, flat)... Znači, uzmi 2GB sa postojećom brzinom (512/128)...
Onda super!Hvala ti frish-KI!
Samo se moram registrirati da uzmem 2 gb?I to je to?
Na ovom linku se ulogiraš sa svojim usernameom i passs-om i pod opcijama lijevo promijeniš paket ili pak nazoveš 0800 9000 i tražiš promjenu paketa...
Hvala frish-KI
Username i password na koji sam prijavljena na adsl od iskona,je li tako?
http://www.iskon.biz/xxladsl/osobni.htm
Idem na 2GB i kliknnem na NARUČITE,i to je to?Onda se registriram.
ljudi nemrem vjerovat... poslal sam zahtjev 26.5, tip mi je postavil adsl 31.5 a ipod mi je došel jučer (2.5) :D lol a nemam nikakve veze!
Oću li ja dobiti taj i-pod ako produžim ugovor, jer mi je skoro već istekao?