al sta mislite, jel mi pametno zamijeniti nokiu 6230 za N-Gage, jer mi prijatelji kazu da je N-Gage smece, ali im ja ne vjerujem(pretezito zato sto su kreteni), al me zanima vase misljenje
Printable View
al sta mislite, jel mi pametno zamijeniti nokiu 6230 za N-Gage, jer mi prijatelji kazu da je N-Gage smece, ali im ja ne vjerujem(pretezito zato sto su kreteni), al me zanima vase misljenje
u svakom slučaju DA!
bilo koji dummy za smartphone - to nikad ne razmišljaj, uzimaj!!!
a najbolja bi ti solucija bila da ostaviš 6230(mal, fora mob) i uzmeš n-gage kao drugi...
tak sam ja, imam 6680 kao glavni mob (iako se mogu igrat neke n-gage igrice na njemu, puno,puno bolje je igrat na n-gage zbog oblika i rasporeda tipki), a n-gage mi služi isključivo za igranje igrica(nemam čak ni broj u njemu)
u školi peremo worms world party da je to strava!!!
ne znam što vi ljudi vidite u qd-u, al ja sam reko svoje o toj usporedbi...
najbolje da ti sam isprobaš koji ti bolje leži (ak dođeš u bj, slobodno isprobaš moju n-gage)...
mislim da češ pogriješiti ako uzmeš qd...
naprotiv, dam se kladit da bi te pobijedio u brzini pisanja poruke!!!iz jednostavnog razloga. desna ruka tipka slova, a lijeva ruka stisce tipku dolje( za one rijeci gdje imas npr. M pa O da možeš odmah napisat, ako kužiš što ti hoću reć)... i barem kod mene, s lijevom rukom stiščem samo tipke 1,4,7 dok desna radi na 2,3,5,6,8,9,0....= Citat =:
Izvorno postao SrKi
tak da ak nisi probo, ne možeš znat...:thumbup:
Se moze N-Gage jos uvijek naci u slobodnoj prodaji ili ga moram kupiti polovnog(moj frend kaze da ga nigdje nema za kupit a kad bi ga i nasao, rekao je da kosta 2500kn)jel to istina?
Slabo ti zna nešto taj frend
To je cijena čovječe bliža N70, nego NGageu koji izađe prije 3 godina il manje
nema ga u prodaji već duže vrijeme... mogo bi ga nać negdje na lageru, ali teško, trebo bi imat sreće...
Pa nije bas, toliko kosta 6600 u ducanu...= Citat =:
Izvorno postao blazzer
a gdje se to molim te moze kupiti nova 6600 za 2500 ???
tih starijih mobitela je jako,jako tesko naci....jedino ak je nekom ostalo na lageru, onda da... al cisto sumnjam
sto se tice 6600 u zupanji se nemoze nac
Istina nova 66oo kosta 2500kn!!!!
pa to nije normalno,taj je mob vec spada u zastarjele a kosta 2500kn:envy:
Svakako obicni N-Gage, neces se pokajati a glupo telefoniranje se moze rijesiti im ana netu sam nasao skida se maska i buse se rupe i sl. pa bude kao na qd!:thumbup:
jedino ak si lud onda ces ga busit= Citat =:
Izvorno postao nikili
original ngage ima za kupit u ipercoopu za 1000kn.
meni je qd puno bolji i ljepši.
Ak oces stereo zvuk uzmes si slušalice
Pa imA I toga moras biti lud da bi je busio ali treba svasta probati!:chatter: :wstupid:
ma pošto mi fali para i rješavam se svega živoga možda budem svoga prodavao...ima garanciju..ali se predomišljam jer nemam pojma kako ću moć preći na neki glupavi mobitel kad je n-gage zakon!
osobno me više briga za igre....ali ima tolko dobrih i korisnih stvarčica da me divi iz dana u dan! :)
ljudi može neko postat slikice za bušenje :D ja sam lud do kraja možda bi i napravil to;D
E ovako,nedavno sam izgubio mobitel(T630) i sad trebam dobiti novi.
Pošto sam gamer i volim jako igre,svidio mi se ovaj mali N-Gage QD.
Sad me zanima gdje ja to mogu kupiti u Zagrebu i po kojoj cijeni?
I još nešto,da li uz njega dobim odmah MMC ili moram kupiti zasebno,ako da gdje ju mogu kupiti i po kojoj cijeni i koja je dovoljna za igrice sa N-gage?:)
Hvala!:smurf:
Pogledaj u Mobisu, a preporucam 512 mb ili cak 1 gb MMC ako hoces sve najbolje igre imati uz sebe. Neke (npr. pathway to glory) zauzimaju oko 150 mb, ako se dobro sjecam.= Citat =:
Izvorno postao PSPGamer
Samo da si mi rekao još i cijenu MMC!:comp:
Koliko najviše zauzima neka igra?
Jel pathway to glory ta koja najviše zauzima?8-)
Sutra ili preksutra namjeravam kupiti mobitel pa da vidim da li se isplati taj N-gage,jer ako je MMC preskup onda nebi uzeo n-gage.
Jel ću dobit uz n-gage qd odmah mmc ili moram kupiti zasebno?
pathway to glory zauzima 48mb a ikusa islands 52mb(to je za sada najveca igra) ja mislim da je sasvim dovoljna kartica od 512mb u Srbiji kosta 4000 din e sad neznam kolko je kuna u odnosu na dinar negde oko 10din je 1 kuna