Kada ovaj telefon izlazi na trziste ?
Printable View
Kada ovaj telefon izlazi na trziste ?
nema autofocus.. lose.
i nije mi jasno kaj je toliki problem napraviti kameru koja snima bolji video.. ?
To što nema autofocus je užasno, ne samo loše... Mene je to prvo (i jedino) odbilo od čekanja ovog mobitela... Inače uređaj djeluje jako interesantno i zanimljiv mi je dizajn... Što se soft-a tiče tu je novi Walkman 2.0 no on će biti i u K800... Ali pored svega, to što nema autofocus je jedan ogroman minus i ne znam što je SE-u bilo na pameti... Navodno odvajaju Walkman seriju od "foto" serije, ali opet mi to ne ide u glavu... :-/= Citat =:
Izvorno postao SrKi
P.S. Ovdje je netko spomenuo ranije 4GB memorije... Nema on nikakva 4GB osim što je proširiv sa MS Pro Duo... Interna memorija je 64MB.
Gle, sam si sebi odgovorio. Odvajaju dvije serije mobitela, medjutim to nije pocelo s K800 i W850, nego ocito i K750/W800, ali tamo ocito nisu dovoljno odvojili ta dva segmenta, pa sad pokusavaju to s novom serijom i razlikom u kameri. To je politika proizvodjaca i to mi je jasno, nije to samo kod SE-a. Meni je, kako je to Srki rekao, veca nebuloza to sto ne stave bolji video u mobitel, jer je ocito i to privlacno(pogledajmo N6233 i vga video), a ne 177*144 rezolucija i 15fps(sto je jos bitnije). Ako misle razviti taj cybershoot segment mobitela prva stvar koju moraju poboljsati je taj video.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Sto se tice memorije, pusti unutarnju memoriju, glavno da nisu stavili onaj novi micro standard memory stick kartica, vec dobri stari PRO DUO, koji se sad moze nabaviti prilicno povoljno. A i razlog male unutarnje memorije je cinjenica da ce mob moci na razlicitim trzistima staviti s razlicitom kolicinom vanske memorije(sto nije bilo slucaj s w800), a ako i ne stave karticu uz mob, to ce samo znaciti manju krajnju cijenu za kupca. Sto se mene tice plus.
Razumijem ja što oni odvajaju... Ali vidiš, meni npr. treba i dobar fotoaparat na mobitelu, ali i walkman... Zato mi se nikako ne sviđa ovo što su napravili... Kod SE-ovih modela mi je mnogo značila kamera i autofocus... S druge strane sviđaju mi se walkmani i njihove mogućnosti i dizajn... A sada se to dijeli na dvije strane... Stvarno ne vidim ništa loše u tome da su nastavili niz walkmana sa kamerom. :-/ No dobro, politika proizvođača, vidjet ćemo kako će dalje s time...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Što se videa tiče, na mom W900 je 240x320 na 30fps što je ispalo iznenađujuče kvalitetno i ugodno... Naravno da je rezolucija mogla biti veća, ali meni je ok, fps mi je daleko bitniji...
A ovo za kartice to je stvarno dobro da je ostao MS Pro Duo jer je ipak jeftiniji i lakše ga je nabaviti...
Sto se tice kartica, mislim da cak i nije puno jeftiniji.
1GB micro memory stick je ispod 500kn.
A meni je ok odvajanje brandova.
Pogotovo W950. Meni je bas super sto opce nema kameru.
Radje imam pravu kameru i walkman telefon, nego super kameru na telefonu( koja ipak jos nije ni blizu pravom foticu )i zaseban mp3 player.
Pa vani je jeftiniji nekih 100kn, ali kod nas nema ni najmanje micro memory stick kartice, i to je najveci problem, ali mozda dodju uskoro.= Citat =:
Izvorno postao refugee
Ima ih i 256 i 512 i giga.
U Sancta Domenici.
pa jel moguce da vec ima i od 1gb?
A pise da ima.
499kn. Mislim da je kod njih -10% za cash
= Citat =:
Izvorno postao refugee
512mb m2 kartica za oko250kn
cekaj malo...jel mi to pricamo o m2 micro karticama?
da m2 kartica naručena čekam da dođe= Citat =:
Izvorno postao zmija
neču biti škrt pa ti evo i stranica
http://www.mouse2house.co.uk/index.php
i
http://www.dooyoo.co.uk/flash-memory...-micro/prices/
nadam se da si zadovoljan.
ovo je gdje je moguče naručiti iz rh,a ima još stranica sa nižim cijenama.
Ma jeftinije kupit u Zagrebu bez zezanja oko postarine i mozebitne carine.
450kn je giga.
A kojih 300kn 512MB.
Sve u Sancta Domenici
pa to stvarno nije puno.ocekivao sam vise cijene s obzirom da je to novi tip kartice.
Motorole V3 (bilo obicni, i ili x) su naparavljeni za pickice, ali oni koji se drze stare klase poput v235, v550, v525, E1000, E770 itd. su mobiteli s jebenim mogućnostima za još jebeniju cijenu= Citat =:
Izvorno postao refugee
u švedskoj je pušten u prodaju pred dva dana i košta 4200SEK što je 3300kn= Citat =:
Izvorno postao Nostromobox
Info linija Sony Ericssona veli da će u Hrvatsku stići krajem listopada u T-Mobile i slobodnu prodaju. Cijena? Nepoznata :).
koja je razlika izmedu ovog i 830
O tome se raspravlja u threadu o W830, pa pogledaj tamo. Ukratko, razlika je W850=UMTS, W830=EDGE.
savrseno se uklapa uz alienware, pazite da ne postane alien pa da se igrate alien ws predator he he
meni iskreno se mobitel nesvidja i cini mi se malo glomazan a jos to shto nema autofokus je katastrofa....osobno nevolim klizne mobove....w810i rulza;D
U singapuru je 2.750kuna s 1GB memorije, mob je cool.:thumbup:
Omg.... da.. sve polako prelazi u smartphone...
o čemu ti to?? Ko je opće reko ili spomenuo da je W850 smartphone...= Citat =:
Izvorno postao Matija_Kr