Istina, tipkovnica je zbilja šugavo napravljena...mobitel je sam po sebi dosta atraktivan, ali ono zeleno osvjetljenje, ko na prvim modelima mobitela, zbilja koma...
Printable View
Istina, tipkovnica je zbilja šugavo napravljena...mobitel je sam po sebi dosta atraktivan, ali ono zeleno osvjetljenje, ko na prvim modelima mobitela, zbilja koma...
ej mene zanima jel se isplati kupit ovaj uređaj sada??? dobio sam ponudu od jednog tipa za vs3..mob je još pod garancijom ima valjda svu opremu i cijeni ga 700 kn??? ali bi ja cijenu još mogo spustiti.
njemu jako varira cijena vidio sam par puta da se prodaje po 500kn, bolje ti se isplati uzet 7610 po +/-800kn= Citat =:
Izvorno postao DrugBrko
Vs3 za 500kn ali Vs6 sa 2mpx se prodaje polovni za 800kn, novi je 1100-1200 što je vrlo povoljno, jedini nedostatak za oba moba je malo memorije, ali sve ostalo rulez!:thumbup:
Ne, niije mi ostao u dobrom sjecanju, prevelik je, losa tipkovnica, osjetljiv na padove:) meni se poceo kvariti nakon 4mj, pa sam ga prodao, radije dodaj malo novaca i kupi neki bolji= Citat =:
Izvorno postao DrugBrko
Ja ga imao 13 mjeseci, nisam imao ni najmanji problem s njim. Dakle, s moje strane imaš preporuku za kupnju:thumbup:
evo, i ja ga imam par dana (inace je star 13 mjeseci mob) i odusevljen sam.
stvarno dobar mobitel.da ima BT i utor za kartice bio bi jos bolji.uglavnom,za malo novaca,dobar izbor.
imao sam i ja vs3,to kaj svi pisete o ekranu evo oda cu i ja,stvaro je ok al se isto tako ne vidi bas neka razlika od 256t,mob je ok,malo je veci al me cak ni to nije smetalo,moje primjedbe na taj mob su bile kaj nema bluetooth i bio je dosta tih,melodije nisu bas glasne,necu govorit i o portu za memorijsku kojega takoder nema.no zato sam ga prije godinu dana prodao za 600kn sa garancijom i u super stanju,osim sa ogrebotinom koju svaki vs3 dobije od odklapanja.
Još uvijek imam VS3 čekajući da mi Tele2 ponudi neki bolji mob. za produženje pretplate. Plastično kućište mu je užasno mekano i odmah se izgrebe. Prednost mu je što se lako otvara jednom rukom, a displej mu je strava. Postoji malo mobitela, u puno višem cjenovnom razredu, koji se mogu mjerit s njegovim displejem. Čini mi se da je karakteristika ovog Panasonic-ovog mob. da je u jednom segmentu vrhunski, a u svim ostalim, prosječan.
sad ga pochela i nokia prat u svemu,chak i u ekranu...(6131)
da, nije baš sad, ali dobro. a i uzmi u obzir datum izlaska tog moba na tržište
6131 je izasla godinu dana kasnije, puno je skuplja a ekran nije isti, nokia je maknula zastitno staklo da bi kvaliteta prikaza bila veca zbog cega je ekran osjetljiv i zbog toga ja nikad nisam i necu uzet taj mob, po meni je to poluproizvod...
ja ga imam vec godinu dana, nijednom nije zastekao, jedino što se guli i izgleda ful istrošeno, i što je tih pa me nervira, zvučnik je totalno slab.. i nema vanjski ekran za razliku od vs5 i nema bluetooth i nema nigdje za kupit kabel usb za njega, ali software je ful brz, i odlicno se pisu poruke...
sve u svemu, kupujem novi, ko ce ga kupit prodajem...
jel se moze negdje nabavit taj mob?
u oglasniku ima samo jedan VS6.malo ih je teze pronaci.:cry:
da, vidio sam, a lik ga cjeni 1100kn...
ma idiot!toliko sigurno ne vrijedi.pa novi je bio 1100kn u Merctoneu prije par mjeseci.
ma ne vrijedi to tolko... iako ima odličan ekren itd...
ali nažalost ne vrijedit toliko
imao sam vs6 prije nekih 6 mjeseci i platio ga u Konikomu 1099kn.
Konikom imas u Osijeku,Vinkovcima,ali tebi je to malo daleko....uostalom vise ih ni tamo nema neko vrijeme.
Imaš Konikom u City Centru.