kaj čekaš,kupi onda....
Printable View
kaj čekaš,kupi onda....
Lako je reć kupi ga... Ja bi rađe još malo čitao razne review-ove, pa onda odlučio... I pričekao da izađe još malo aplikacija za mob...
a šta da mu kažem kad se ne da razuvijeriti...
:lako je rec kupi ga!nije malo dat za mob 3000 kuna a onda kasnije da ti bude zao.ipak cu jos malo citati testove,tako sam isto radio kada je bio u pitanju d600 dobro sam ga prostudirao tek onda kupio i nisam se zeznuo :thumbup::thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Kako vidim 3250 je za neke ok.Svatko ima svoj dojam.Sad me malo manje boli palac od desnoga prsta,(dobio sam upalu dirajuci djostik na 3250 jer je toliko cvrst da ti palac utrne poslije pola sata).Sto se tice aplikacija malo se nesto pomjera,ali to ce trajat jos 3godine.Ja sam u medjuvremenu nabavio N70 :licklips: .Za mene mnogo bolji izbor.Ima UMT-s,tako da cu ako nista moc sad pratiti fusbal na poslu.Neko napisa da je svoj 3250 platio u Srbiji 230Eurona.Da sam znao ja bi mu prodao moj za 200 koji je radio 3sata i ceka bolja vremena.Baba Mara iz Makarske nece 3250 jer je cula da je 3250 schei..:thumbdown
aj ga meni prodaj za 200€!:rotfl:
al ozbiljno!
evo vam test N3250
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/854/Nokia/3250
Evo danas mi je frendu uzeo gore doticni mob....
Radio sam na njemu jedno 4 sata i mogu rec da opce nisam impresioniran mobitelom....Jedino kaj mi je fora je onaj ludi izgled i taj novi S60 3rd Edition...
A inace kaj se tice multimedijalnih opcija mob mi je katastrofa...
Kamera je isto ko i na mojoj N6630 samo u vecoj rezoluciji, onaj MP3 player je tak mutavno napravljen da je to za popizdit...Original slusalice su skroz u banani :(( i tak, ima jos dosta stvari kaj mi smetaju...I da, teme sa starijih verzija S60 opce ne rade, isto kao i jako puno programa i igrica....
Inace obozavam Symbiane, bilo koje, ali u ovome mobu sam se jako razocaro, ali naravno to je moje misljenje...
Sve u svemu ja mislim da cu se ja jos jedno jako duze vrijeme drzat S60 2nd Editiona, barem dok ne izade N73 i dok ju ne isprobam, a poslje cemo vidjet....
Evo tolko malo od mene .
Pozdrav
Pa šta si ti očekivao symbian ko symbian samo je malo zeznuto sa tim 3rd editionom treba se malo strpit.:thumbup:
Evo i ja baš planiram uzet tu malu mašinu...= Citat =:
Izvorno postao dainese46
pa neznam jel mi se isplati...gleda sam potpunu recenziju na ovoj stranici http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/854/Nokia/3250
i čini mi se dobar...pa ako ko ima iskustva naravno dobrog nasprama ovog
gore bilo bi mi drago da napiše nešto ili mi se javi na pm...msn...svejedno...da vidim bi li ga zamjenia sa svojim sx1 black ljubimcem ili imao čak oba...pozz
dainese46 ima pravo.Ja sam svoj 3250 sklonio i sad ceka neka druga vremena.Sra... sa simbijanom 9.Htio sam ga za 200 eura prodati,no predomislio sam se i stavio ga na stranu.Uzeo sam N70 i potpuno sam zadovoljan.Za taj novi Simbian 9 nema nista.Mozes provesti na Netu 300 sati kao ja i skupiti ces 20 programa,od kojih pola i neznas cemu sluze.Zato kupi neki, sa starijim simbijanom.