-
Moja stara je kupila masažer(preko 4000kn) pa je crko i jedva je uspjela ih uloviti za garanciju,a nakon godine dana su opet došli u uvjerili je da uzme novi model:loco:,a stari će kao uzeti pod račun.Naravno stari su uzeli,ali se nisu uopće javljali za novi model.:suicide:
Izvjesnog Antonija iz GRS-a sam morao nekoliko puta nazivati i prijetiti pa se čini da će za koji dan ipak vratiti stari model.
Ljudi ne kupujte ta sranja jer ih po trgovačkim centrima ima puno jeftinije i ako crkne neće vam biti žao.To su varalice i lopovi!
Ugovor se može raskinuti,ali treba strpljenja,stalno ih nazivati i zaprijetiti koji puta.
-
Nock, nock, shit happenes.
Ako išta mrzim to Jevoni svjedoci koji prodaju (bozu) po kućama, TV inkasatori i ovakve triperske firme.
-
Ha ha ha, al mislim stvarno onda ljudi imaju novaca, 4500 kn za masazer, jednostavnom racunicom, to vam je 45 masaza po 1h od profesionalca (u grubo) koji vam dodje doma i izmasira vas.
Tako je meni lik iz Zeptera pokusao uvaljati sudje za 3000 eura, taman kad je cuo da se selim u novi stan, reko momak, da imam 3k eura viska, mislis li da bi kupovao sudje ili jacuzzi kadu + projektor + 5.1 sustav + platno ;)