meni jedino subota navečer igra, jer sam počeo učit za rokove pa si ne mogu dozvolit popit nekaj ostale dane jer učim... jedino nedjeljom pauziram...
Printable View
meni jedino subota navečer igra, jer sam počeo učit za rokove pa si ne mogu dozvolit popit nekaj ostale dane jer učim... jedino nedjeljom pauziram...
znaci to nece biti obican izlazak, to ce biti pijanka
Ja nažalost nemogu u subotu jer idem u Novi Vinodolski i neznam dal bi me uopće tj. znam da me dečko nebi pustio (koda ga inače pitam hi hi) jer je zbilja jako ljubomoran na sve. Neznam budemo se nekako dogovorili jedan dan nadam se.
ja isto mozda necu moci u subotu jer frend slavi rodjendan! (u nekom podrumu :D)
@Mobyfanica, ja te skroz kužim ni mene moja "cura" ne pušta samog jer ja onda pocugam sam sve one novce šta bi inače skupa smazali te se ona onda osijeća zakinuta.
Mene cura pusti da radim sto god hocu (dobro ne bas sve :)) No s druge strane nekako sumnjam da bi ja nju pustio da se ide naci s nekom skvadrom s interneta... jebote, mislio bih da nije normalna :)
Nego, jel to znaci da ste se pomirili?
****** trebo si brze reagirati
ja cijele svoje praznike provodim na terapiji lječenja od kronične nejebice
a kakva je terapija
Ali si i ti Coma primjetio neke simptome?
pa ne mora bit pijanka... piva, dvije, tri ne čine čo'eka pijanim... al mu zato ne daju da se probudi drugo jutro u 7, pol 8.... uostalom, rekao sam da ak netko ima bolji prijedlog neka javi, ja po zagrebu ne znam baš neka kewl mjesta za izać di bi se onak nas do jedno 10ak koji smo iz zg i okolice moglo upoznat
ne mora bit ovaj vikend, kad već hrpa ljudi ne može.. može koji od slijedećih, javite kad ne idete nikam pa se možemo naći.
ne, samo pitam, ja takvih problema nemam, ja sam ti avanturist ja volim istrazivati= Citat =:
Poslao: miško
Ali si i ti Coma primjetio neke simptome?
****** nadoknađujem propušteno...;D bili smo neko vrijeme razdvojeni, svak na 'svom' moru pa eto...;)= Citat =:
Poslao: gog
ma to samo papci ne idu van zbog cure :) Sto se mene tice moze bilo kad...
Ja sam za slj. tjedan bilo kad... bitno da nas ima što više.
ma ja vam kazem-->maksic
Da onda ništa zbilja kaj bi si mislil?:rolleyes:= Citat =:
Poslao: gog
Mene cura pusti da radim sto god hocu (dobro ne bas sve :)) No s druge strane nekako sumnjam da bi ja nju pustio da se ide naci s nekom skvadrom s interneta... jebote, mislio bih da nije normalna :)
Nego, jel to znaci da ste se pomirili?
Da pomirili smo se.:D
Ko tu kog šminka? Pa kolko je vama godina? Cura-dečko!?
Ma de se objesite k'o ja pa budite face:lol: . Ne volim asfalt! Odo na bazen i iz debele ladovine zagledat cure, a kad mi i to dojadi popijem pokoji "zalazk" i igranje s klincima.
@Mobyfanica, pa uvijek mozes s prijateljima iz srednje otici na cugu jer se dugo niste vidjeli, or smthing :)
hehe, sto gog kemija :D
Ja? Nikad...
ajd dobro :rolleyes:
Neko tu nekog KUVA:) :) :)
hehe
O cem vi pricate?
evo danas sam ipak slobodan, ako me neko vidi u gradu neka mi se javi, frsko osisan, crvena majca, tamno plave siroke traperice,177
@gog
ma o jednom liku s foruma :D