Hvala.= Citat =:
Izvorno postao malena01
Btw, kako se zaustavi krvarenje iz nosa? Ja sam jedan od onih koji bi zabavili glavu ozljedjenoj osobi. :D
Printable View
Hvala.= Citat =:
Izvorno postao malena01
Btw, kako se zaustavi krvarenje iz nosa? Ja sam jedan od onih koji bi zabavili glavu ozljedjenoj osobi. :D
staviš ga u misaoni položaj, glava prema dolje i osoba se primi za nos, da si dobro procito post od Ch3lawog, vidio bi odgovor :D= Citat =:
Izvorno postao SEGA
E da,da,da... To sad znam. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Hmmm... da nisi ti bio ta cura koja je samnom polagala? :jehon: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao malena01
:tomato: :lmao:= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
matrix... možda :D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
lol. joj ja u ponedjeljak na prvu pomoć,a prokleti test iz propisa sam pao več 2 puta. BTW-jel ima netko te šugave testove,ovi online testovi su sranje,ništa nije kao u pravome testu.:-/
:thumbup: ;D Pa covjece vec si bio 2 puta u HAKu, valjda znas kako izgleda test. Samo malo ponovi kad ti bas ne ide.= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Ispit ti je skoro isti kao ovi na netu.. Evo ti još malo ispita:
www.laguna.hr
www.herz.hr
www.autoskola-rotor.hr
www.rubikon.hr
Nije da mi nejde,nego mi se neda. lol= Citat =:
Izvorno postao SEGA
prvi puta 19 negativnih a drugi put 14,a ni pogledao nisam knjigu ;D
Bokte pa to košta :-/ da mi daju burek uz test još bi razmislio dali namjerno pasti...= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Ljudi čak sam imal 35 boda ;D ;D ;D ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao VL@DO
kolko??! čega?!? na propisima!?!?
svaka čast ako je tako kako sam ja skužio...
inače ja upravo idem u autoškolu, prošao prvu pomoć iz prve, a propise jednom pao drugi puta prošao sa 117 od 120 mogućih bodova... trenutno sam zaokupljen vožnjom..imam odvoženih 8 sati... i još nisam nikoga zgazio... :D