@Yaris: pa ti si vjeran (vjerna) Ericssonu/SonyEricssonu koliko vidim po potpisu...
Vidiš, ja sam s druge strane privremeno odustao od SE-a... Dok ne izbace neki model koji će mi se ful svidjeti... Ali to će potrajati... :rolleyes:
Printable View
@Yaris: pa ti si vjeran (vjerna) Ericssonu/SonyEricssonu koliko vidim po potpisu...
Vidiš, ja sam s druge strane privremeno odustao od SE-a... Dok ne izbace neki model koji će mi se ful svidjeti... Ali to će potrajati... :rolleyes:
Misliš na moj? :-/= Citat =:
Izvorno postao Katičica
Misli na ovaj...
A ne na tvoj... ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
T28 i Z600, prezadovoljan s oba.
T39, T68 i D750. Svi predobri telefoni.
Do sada uključujući i Ericssone
Ericsson s868, t18, t29, t39, t65, r320
Sonyericsson t610, t630, z800
I ja isto mislim da je tako odgovorila na Frish-kijev= Citat =:
Izvorno postao Ićo
A i vrijeme je da ja odgovorim
Imao sam od Sony Ericssona/Ericssona:
1.Neki Ericsson-Bio je dosta dobar ali se strgo
2.Sad imam T630 dobar je ali trebo bi mi bolji
3.Dobit ću K700i
4.A htio bi imati i imat ću w810i
Ljudi sorry ak sam se malo zanjeo u budućnost
3 - t68i , t630 , k300 . zadovaljan sa svima .
t68i, t610, t630, k 700 i k750i, sa svima sam bio zadovoljan.
ups, ja sam zaboravio da sam imao t68. lol.
al ne sony.
moj t68 je bio bas sony ericson , boja ice blue , sjecam se danas i kutije , imao je latinicna slova na tipkovnici i jos neke kineske znakove , sad mi fali .
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Pa samo sam sa njima, Panasonicom, mislim, GD55(onaj veliki kao zippo) i LG-om W510(nekada najtanji na tržištu, preklopni) bio zadovoljan. Imao i dva siemensa i nokiu koju su više bili po servisima nego kod mene. LG je danas preskup, panasonic nema lijepe(po meni) tako da mi ostaje SE :) I btw ovaj trenutni z520 ima najbolju tipkovnicu od svih mobitela koje sam imao u ruci!
i da, moj tata ga koristi. jos uvijek je ista prva baterija, i traje 4-5 dana= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Lakše se diše! :spin:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
...imao jedan jedini, i to T630 na tjedan dana...
Sada koristim SE K750i,i koristila sam još jedan SE J300i,i prodala sam ga.:japan:
Imao sam prvo T610, pa T630.....i to je to.....
Kod mene je to bilo ovako:
1. Ericsson T10;
2. Ericsson T26;
3. Ericsson T68;
tu sam stao, a vjerojatno će sada biti Sony Ericsson K800i ili možda ovaj novi o čemu se šuška, Sony Ericsson W850i :)
K700i
t630
a sada bi kupil w800i ili w850i
Od Sony Ericssona koristio sam: P900 > K700 > opet P900 > i zadnji je bio P910i :king:
SE T630>K700i>K750i>P910i>W900i zadovoljan sam sa svima bio
Bas i ne govori. Kaze koji imas sad, ali ne i koje si imao prije. Ili nisi prije imao nijedan SE? :)= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Evo i moj popis:
- T300 (vise ne radi :( )
- K700i
- P910i
= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ericsson T10>Ericsson T28>SonyEricsson T230>SonyEricsson F500i>SonyEricsson J300i>SonyEricsson Z520i>uskoro SonyEricsson W300
To je moj potpis a i popis. Ostale neću nabrajati jer nisu SE.
Ups! Ja sam gledao samo ono ispod avatara.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Sorry... :creep:
Nema beda:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ravilov