bas me zanima kakve ce se sada slicice poceti pojavljivati... :) sigurno nesto u "coma" stilu... :)
Printable View
bas me zanima kakve ce se sada slicice poceti pojavljivati... :) sigurno nesto u "coma" stilu... :)
A promjena podnaslova (nazovimo ga tako) i to bi trebalo korigirat'...
Mislim da će na taj način biti još zabavnije... ;)
malo mi pojasni...= Citat =:
Poslao: vrag
hehe
@ coma... ne sjecas se onih samo-mijesecih sisa...?!?!? :)
A vidim promjenili su se i rankovi članova ispod nickova... ;)
E bome da.Malo mi je bilo cudno,al privikao sam se.
Al sad jedno OFF THREAD pitanje-"Kak postat moderator"? :-/
Pa, moras poznavat podrucje koje moderiras i postaviti zaseban thread i u njemu sebe predloziti pa ce ekipa razmotriti...ali u ostalom...cekaj zappanov odgovor..
objašnjeno je to u ovom istom forumu... čitaj stare postove
edit: evo, možda je ovako ipak bolje... vidi tu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2253
Bome je raznih novih avatara iskrslo... nije loše! Uglavnom, dobar potez zapp! :)
E al ovaj rank 'Mali od foruma' ti je najjači! Ostali su prosječni ali 'mali od foruma' je zakon! :D
a kak sad idu kategorije?
Hvala,zappan,na objasnjenju.Razmotrit cu tvoj odgovor.
A sad o avatarima:bome se dosta promijenilo.Ima veoma zanimljivih,ali i pomalo,neznam kak da se izrazim,budalastih(al nije bas neki izraz).:)
Al cini mi se da jos nisam,kak da kazem,dovoljno popularan da postanem moderator.Htio bih to,al nisam siguran kak ce drugi reagirati na mene.Vidim da vecina moderatora nema ispod 1000 postova,a ja jedva da i 200 nakupio.
Ovako je vise fora, priznajem, sa svim tim novim i zanimljivim avatarima... ali izgubio se onaj gust cekanja, ili muka... do 500-tice... :)
istina kad sam doso na ovaj forum, p4e koji je imao najvise postova je imao oko 200, a granica od 500 se cinila DALEKA, ali je bio veliki gust kada sam konacno doso do 500-tog posta
sjecam se sjecam, ostavio bi ja to zauvjek, ali......= Citat =:
Poslao: vrag
@ coma... ne sjecas se onih samo-mijesecih sisa...?!?!? :)
Još uvijek sam razočaran reakcijom nekog neimenovanog (kukavica) forumaša koji se požalio/la na taj avatar...
hehe...nisam ja to ni znao...znaci netko je rekao da se taj avatar makne?
pa bilo je primjedbi. neka bude jedna kulturna razina druženja na forumu.... mislim, to je čak i u redu, ne znam zakaj se to svako malo povlači to tu.
Ma slažem se i ja da ne treba sad svakakve avatare, signove i sl. guposti tolerirati... ma i bolje da nema više tog cominog jer me je dekoncentrirao. ;D
Iako je čovjek imao legendaran i avatar i potpis (ono volim p*č*u ko majmun bananu).. ;)
ajde meni nije bed kaj sam moro maknutu, bas je bilo fora, ali mozda nebi bilo fora da je ostalo zauvjek jer bi se ta zajebancija "izlizala"
E'o ja sam friški na forumu, i ne pjenim se zbog nemogućnosti mjenjanja avatara itd...
Što se odredi to poštujem, al mi se sviđa smanjivanje dobne granice:) .
Ja sam žudio za custom avatarom i sad kad je Cap sredi skraćenje sad sam u bedu šta stavit, ova univerzalna family tema će me držat neko vrime i šta onda?
To i je problem ako se dvoumiš, tj. budeš:confused: . Al ja nisam baš nestrpljiva biljka pa mi je svejedno (al kad dođe vrijeme stavit ću si cvjetić jer ga sad nije bilo u izboru!?). Daklem, manje više, slikica ko slikica.