A nista , budem nesta iskemijao. Navodno dodje oko 70kn al neznam , moram ih nazvat , danas nisam mogao jer sam cijeli dan u goricama :spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Printable View
A nista , budem nesta iskemijao. Navodno dodje oko 70kn al neznam , moram ih nazvat , danas nisam mogao jer sam cijeli dan u goricama :spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mislim da je 60-70 kn sa radom. Nije vise od 70 nikako. Ima negdje u drugim postovima, tamo sam napisao tocnu cijenu= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
Budem ga dao frendu pa mi on to u rijesi kad je u zg-u svaki dan. Prioritet je CRNA maska:evil: :evil:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ja sam si uzeo crnu masku i crnu tipkovnicu. Maska je stavrno dobra ali tipovnica mi je nekako preloša, isto ono što je ranije bilo pisalo. Osim toga lijeva oft tipka ima hod od moždtrećine nego je s orginalnom, jedva se pritišće.
I kad radi backlight mraku skroz jeftino izgleda...
Znači maska super, tipkovnica NE!
Pošto ja imam svoju još pod jamstvom, mislite li da bi mi dečki iz Mobisa htjeli zamijeniti masku- dam im i masku (crnu) i mob?
jel se ova maska u crazy shop-u moze uzeti samo preko interneta? jel ima jos koja trgovina sa ovakvim maskama u zagrebu?
Ma nema frendu!:retard:= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Ili preko neta ili pješaka u Glavni grad! Ostatak Hrvatske-njente (osim naravno preko neta ili ako imaš frenda pa ti on kupi ipošalje. Banana!
frendu treba ta maska. on je iz dubrave.
btw. nisi mi odgovorio jel je crazy shop samo online trgovina ili imaju bas ducan u kojeg mozes usetati:)
Pa kažem, postoji dućan u Zagrebu. Za ostatak Hrvatske nema ništa. Ostaje narudžba preko neta ili (što je pohvalno), imaju broj GSM-a pa ih možeš dobiti i izvan radnoga vremena.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
moze lokacija ducana ako znas. hvala
Oprosti, krivo sam skužio. To JEST web trgovina, ali jedan naš forumaš je osobno išao kod ovoga nabavljača. Izgleda valjda u kućnu posjetu.
Imaš njihovu stranicu www.crazyshop.com , i tamo im stoji broj faksa, pa me zbunjuje-znači negdje bi trebao biti headquarter.
ovako, moj stari se dogovorio s vlasnikom crazy-a, i dovezao mu je maskicu u jankomir...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
sam se pozuri jel ne znam da ima puno crnih maskica za prodat...