3310 ZAKON kupljena 2001 i dan danas radi ko zmaj!!
Printable View
3310 ZAKON kupljena 2001 i dan danas radi ko zmaj!!
3310 definitivno kad bi vidili ovo iz nokijke što je sve prošla dali bi mi svake godine novi model najnovije nokije
potpisujem, imao sam oba moba i fakat PREdobri, 3310 mi je bila dobra sa bijelom 3330 maskom :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Dark
3310-imo sam ih 3. bio sam sretan kao da sam Boga za bradu primio:) mobitel je napravio revoluciju,koristili su ga gotovo svi. ostale je mobove zasjenio
zasto nije postavljena neka anketa?
moj glas 3310 i 6630!
To sam se i ja pitao, ali odgovor je očigledan, što ne?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Mogla se postaviti anketa, ali je previše nokiinih modela, pa koje bi onda čovjek izabrao... Znaš onu: Sto ljudi, sto ćudi... Lakše je ovako da svako napiše svoje mišljenje, nego da se bune što nema neke Nokie na popisu ankete...
..je ta 3310 je fakat zakon,moj sused ju ima jednostavno dobra!!!:thumbup:
Moj glas takodjer za 3310. Nisam ju imao osobno, ali neki ljudi oko mene ju imaju dan danas.
e da...3310...naj nokia svih vremena...definitivno...:) nazalost,imala sam samo nju i to par puta :) i opet bi ju imala...taj mobitel je prosao stvarno svasta sa mnom :) i bio je polijevan i opran i svasta i radio je kao novi :)
sto se tice "revolucije" 3210 je zacetnik, 3310 ju je ostvarila,
dok je 7650 pokrenula novu symbian revoluciju... koja ce ,kako se cini, trajati dok je god mobitela...
3310 pobjednik.:thumbup:
nokia 3310 definitivno..... taj mob je nepoderiv , pao mi iz đepa kad sam se na motoru vozio i ništa mu nije bilo , niti ogrebotine!!!!! Legendarni mob. Toćno se sjećam kad je ta nokia koštala oko 3000kn :spin:
Imao sam 2-3 komada, taj mobitel je dozivio toliko padova i nesreca... Niti jedan noviji mobitel (osim onih koji su za to i napravljeni) ne bi izdrzao onoliko koliko je 3310 mogao.
Bolje bi bilo pitat tko nije imao 3310 i tko je u ono vrijeme bio nezadovoljan njome...
imam je ja u ladici stoji. za mene taj mob nije nis posebno.
Ja je nisam imao :D
Juz onli simens :D dok nije pao pod BenQ-a :D
Nego onaj, kako li se kaže, ja bih stavio da je najbolji mob ovo čudo od Ngage-a
Bar meni
Debela frendica iza mene u osnovnoj školi kad je dobila 3310 bila je za mene BOG :jump:
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Zakaj da se postavlja anketa, kad se vec sad vidi da nema do 3310.
Ak cu imat volje, mozda je postavim, makar sumnjam da ima potrebe!
svise slazu da je 3310 i nema potrebe za anketom :closed:
uh, eo ja malo kasnim :)
narawno 3310...
mada je i 8310 cool
ja imam 8310, 6230 i nadam se uskoru e60
nema love za koje bih prodao ove mobache :)
kaj stvarno? 3310 je najkultnija nokia svih vremena?
Evo, posto sam ja otvorio temu, da je i zatvorim.
3310 je najkultnija Nokia!!!
:closed: :closed: :closed: :closed:
7110. Ogroman display, WAP-capable, cool-otvaranje... Car među mobovima onog doba: svi su znali koji je model i sa 200 metara.
Također, 9110, prvi "pravi" communicator. Prvi mob koji je imao full-tipkovnicu, primao i slao faxeve, WAP, Internet... full mobility.