ma njemu je ok, ali zato kaj on nije zahtjevan nego mu mob sluzi za poruke i telefoniranje
Printable View
ma njemu je ok, ali zato kaj on nije zahtjevan nego mu mob sluzi za poruke i telefoniranje
kolko dugo ga ima? jel se kvari ? baterija?...
Baterija ti traje min 3 dana duže nego na M55!!!!
Ja barem nisam nikada čuo da tu imaš neke kvarove.
Nemam pojma zašto Coma toliko umalovažava taj mob.
Ja sam imao S45i i mogu reći da je A800 po funkcijama jako sličan.
PS:
....drugi telefoniraju i šalju poruke sam mobitelom a coma izgleda projektira nešto.... :D
he he
thnx Oryon
@ Oryon
A800 u mercatoneu je 1460 kn. To je oko 500 kn jeftinije nego drugdje. To me nevjerovatno privlači, al brijem da ću se zajebat ak ga tamo kupim pa ću još malo pričekat. Kaj ti misliš?
To je sasvim ok cijena! Jeftinije nećeš proći za taj mob sa garancijom!
Najbolje bi ti bilo da probaš i jedan i drugi i tek onda kupiš tako da se slučajno ne zaj... pri izboru
ja na tvom mjestu ne bih tamo kupovao... puno se ljudi zeznulo tak... garancija ti je u italiji... pa ak nesto ne valja... a u 75% slucajeva ne valja... banana... :)
A zato je to i tako jeftino...
Baš sam bio u Italiji pri tjedan dana i tamo A800 košta 200 Eura.
ak u mercatoneu daju garanciju onda ipak valjda garantiraju da se neće pokvarit mob. ili ako se ipak pokvari onda će ga repairat.
>bar tak mislim<
Kad malo bolje pogledam > nisam ni u najsigurnijem mob shopu siguran da me neće zajebat.
Ne garantiraju ti oni da se neće pokvariti nego da će ga u slučaju kvara popraviti.... (jedino ako ne kažu da si ti nešto zaj...)= Citat =:
Poslao: dj_velja
ak u mercatoneu daju garanciju onda ipak valjda garantiraju da se neće pokvarit mob. ili ako se ipak pokvari onda će ga repairat.
>bar tak mislim<
ova usporedba nema smisla, and samsung je kvalietniji(plastika, imiđ,... stoga za mene ovo nema smisla.= Citat =:
Poslao: dj_velja
Za koji biste se mob odlučili da ste na mom mjestu. M55 ima puno više funkcija, al mi se izgled ne sviđa, dok A 800 nema baš neke funkcije, ali je izgled zakon. Recite mi svoja iskustva (pošto nisam baš neki super mob freak), ak imate neki od ovih mobova - njihove dobre i loše strane..,......
:p
-
@dj_velja bolje da si usporedio S55&M55 ili jos bolje M55&neki panasonic kolorac(samo ne onaj preklopni)
zašto se nebi mogli uspoređivat?! Pa usporedba je po meni baš zanimljiva i moguća. Po meni se skoro svaki mob može usporedit sa svakim. Dobro, neću sad baš uspoređivat C55 sa npr t610 ali mobovi koji imaju skoro istu cijenu M55 i A800 i u istom su "rangu" mogu se bez problema uspoređivat.
pa da
Vjeko...filozof ;D ;D ;D
:beer:
BTW Dj_Velja kaj si na kraju kupio?
= Citat =:
Poslao: Zvonimir
BTW Dj_Velja kaj si na kraju kupio?
hm. još ništa. ne žuri mi se pa se neću zaletavat. Prvo sam bio ful zapaljen za M55, a kad sam ga dobio u ruke i malo se igrao s njim, razočarao sam se jer ima ful lošu grafiku po meni. Onda je frendica dobila C100 i ful sam se zapalio za njega i sad mi je on "prvi na listi" uz A800, tak da neznam. Nisam još našao model da kažem "e, to je taj, uzet ću ga sigurno, 100%..", pa je bolje pričekat još neko vrijeme da se odlućim, a nadam se da ćete mi i vi pomoći, kao i do sada.!:D
A800 se dosta kvari, pa ako ga kupujes - svakako uzmi onog s garancijom.
Dok bi C100 bio odlican izbor - ali moje misljenje je da su stavili premali ekran, s obzirom na povrsinu moba - nekako smijesno izgleda tako mali ekran. Al to je opet moje misljenje, dok mi se M55 dizajnerski ne svidja. Ma u stvari ne postoji savršen mob! :D