Ne mjesečarim... ;D ;D Ali zato se nekad znam probuditi par puta tijekom noći...
Printable View
Ne mjesečarim... ;D ;D Ali zato se nekad znam probuditi par puta tijekom noći...
od mog brata cura se počne svađat s nekim... pričanje osobe koja mjesečari je jako brza...
nikada...
u večini slučajeva u kojoj pozi zaspem u toj se i probudim....(naravno! prijae sna se jedno 30-40 minuta vrtim!);D
Heh, ja sam jedanput mjesecario od nekog lijeka na koj sam alergican...niceg se ne sjecam al kako mi je stari ispricao bilo je ovako : probudio sam se u 6 ujutro,otisao u sobu od staraca i poceo pisati po !!!UTICNICI!!! i stari se probudio,gleda me i pita veoma pametno pitanje: sine,što radiš ? A ja njemu pametni odgovor : pišam ! A on meni jos pametnije pitanje - Pa di ? A ja mu kazem : Tu ! heh....jedino cega se sjecam te veceri je to da mi je sve bilo prskalo po nogama heheh
sva sreća da nisi po utičnici pišao... ili gurao ga tamo :rotfl: misliš da je ženska lol
ja ne mjesecarim jer nisam placen po kilometrazi:)
Neznam jel je to mjesecarenje ili kaj ali jedne sam se noci dignuo iz kreveta i sanjao da sam na balkonu i da lupam po vratima a svi moji su bili unutra ali me nitko nije cuo a ja sam doslovce lupao ko budala! I lupam ja lupam kad se dojednom probudim i skuzim da ja nisam na balkonu nego sam bio ispod stola u svojoj sobi i lupao sam po nozi od stola a kaj je najbolje od svega na stolu mi je bio komp. Ja sam tak jako lupao da je malo falilo da mi komp ne padne sa stola! Uglavnom mislim si koja budala i natrag u krpe!:wstupid:
Ja ne mjesecarim al zato mi se bratu zna nekad dogodit.
Jednom je pricao u snu da ce mu ubit;D (ne doslovno ubit nego prebit)
a nekoliko je puta pao sa kreveta pokusavajuci ustati...
A meni jedino mozda kad idem da pisam, ono idem skoro zatvorenih ociju, zaspem na solji;D , itd. , ali uvijek sam znao gdje sam i sta radim, pa i ne bi se to bas moglo nazvat mjesecarenjem.
nemam pojma dal mjesecarim, al nitko se ne zali u kuci, pa valda ne ;D
jos jedna pametna tema ..
sjetio sam se bimbija sad
hehhe
da mi je samo znati tko se nebi sjetio takve legende????? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav