pa kaj je vani to tolko jeftinije vani da bi mi se isplatilo ic samo po to?
ak je i isplativo, nemam vremena za ta putovanja, jer najkasnije moram imat laptop na stolu za 15 dana.
uglavnom, vi se slazete da je ovaj acer dobar, ali najveća mana mu je slaba baterija?
bil sm u ve-milu i trenutacno ga nemaju, ali se moze naruciti. koji je jos ducan dobar kaj se tice laptopa? i stavljat cu unutra gb rama, ali moram kupit obadvije plocice, jer su unutra 2 po 256, tak da mi je i to veci trosak nek sam mislil
edit 1:
najeftiniji je u optimum racunala, 8198 kn + memorija=9000 kn. jel ko ka kupoval u toj trgovini? iskreno nisam bas cul da ljudi tam kupuju puno
edit 2:
i jel moze koji prijedlog (krompirko), znaci tocno koji laptop i koji model. ja to sve shvacam kaj si ti nabrojil, svaki laptop je za nesto, ali koji bi za mene bio najbolji?
da znam koji da uzmem, ne bih trazio savjete i prijedloge. mislim nije da sam totalni neznalica kaj se tice kompjutora ali nisam ni takav znalac da znam sve u detalje o svakom procesoru ili memoriji ili kaj ja znam kaj.
edit 3:
koja je bolja grafička, radeonka x300 ili x700(oba dvije 128 rama). nasel sam jednog hp-s tom grafičkom