kita u bila i takve stvari ti nece trebati, jer neces sigurno stalno gledati takve filmice isponova. meni je dosadio spot ''out of touch'', tako da ce i tebi sigurno kita u bila :D
Printable View
kita u bila i takve stvari ti nece trebati, jer neces sigurno stalno gledati takve filmice isponova. meni je dosadio spot ''out of touch'', tako da ce i tebi sigurno kita u bila :D
sta fali loboxu??ja ga imam 5 mjeseci i super sam zadovoljna njime :) doduse,slusalice su im ocaj,kad stavi sonyjeve slusalice...e onda je to dozivljaj...inace,sve najbolje za lobox :)
Potpisujem..
Ja bih ovo potpisao, jer imaš uzeti n6630 za 450KM (bar kod nas) koji ti ima symbian, a ima i mp3 player, može puštat video-e, imaš proširivu memoriju i tako to. A još ima za nju adapter za 3.5 mm šteker slušalica :mega:= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Al neki kažu slab joj zvuk, e nea veze onda uzmeš 3230 koji je isto tako neloš :D
Kupila mi je prijateljica prije par dana u VE-Mila za nekih 800 kn CS MP3 player MPT4P 1G - MP3/MP4,istina da izgleda malo jeftino ali ona kaže da je super zadovoljna :klap:
http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...0403_36060.jpg
Cool Sources
Model CS-MPT4P
Podržani formati MP3 / WMA / MPX (Can save WMV,WMA,ASF,MPG,MPEG,MOV,AVI into .AMV).
Support MPV, MPEG I/II layer 2/3, 8-448Kbps.
Kapacitet 1G
Zaslon 1.5" LCD, CSTN color display
Napajanje Punjiva Litij-Ionska baterija (putem USB-a ili punjača)
Do 10h neprekidne reprodukcije
Ostalo Ugrađen FM radio!
Visoko-kvalitetno snimanje govora
Prikaz teksta pjesme, ID3 podrška
7 mode equalizer
Function of browse of JPEG picture
E-book function, support TXT word file.
Repeat A-B,Normal, Repeat All, Random.
Boja Dostupan u crnoj ili bijeloj boji!
ah, ovaj mp3 je samo loša kopija ipod nana
evo ja sam vam kupio ovaj u pevecu
LOBOX MP4 player 725 CF+
KARAKTERISTIKE:
Novo - MP4 audio/video player
USB 2.0 model sa kapacitetom 1 GB, zaslon 1.5" sa 65000 boja, podrzava formate AMV, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, MP4 video reprodukcija, ugrađen FM radio, funkcija diktafona, ugrađeni zvučnici, dva ulaza za slusalice, ogledalo na poleđini, Li-Ion baterija 8-10 sati rada
http://www.bossiz.hr/images/pk/LOBOX...-705-CF%2B.jpg
MPC: 789,00 Kn (512 MB)
MPC: 1.049,00 Kn (1 GB )
predivan je ,uzeo sam ovaj od 512mb,a oduševilo me šta ima vanjske zvučnike,baterija se nij ni počela trošit a slušam već 11 sati...super,sretan sam ko dijete kad dobije zvečku