A gdje ga naci?! Bio je jedan jedini u oglasniku, ali mislim da je otisao.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Printable View
A gdje ga naci?! Bio je jedan jedini u oglasniku, ali mislim da je otisao.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Mislim logicno bi bilo da ima svih motorola koje su se pojavile na nasem trzistu, za kupiti u RAM3, jel generalnom zastupniku za motorolu u Hrvatskoj, al njihova stranica je vec vise od 2 mj u izradi pa smo sljepi, a i sumljam da oni imaju bilo koji od tih modela u ponudi :-/
Pa ima ga u Beogradu ali neverujem da ti to nesto znaci.Nisam iz Hrvatske tako da neznam gde ih ima...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Kao sto vidite u mom profilu, postah ponosan vlaskin E1000 :D
Prvi dojmovi su: :eek: :eek: :love: :love: :thumbup:
ekran mi je mrak, fotic izgleda opako dobar, za sad sve super, trebat ce mi tjedan 2 da sve isprobam i poigram se da zakljucim dojmove, za sad nie mi uopce zao novaca.
Thnx svima na sugestijama :beer: :thumbup:
PA dobrodosao u svijet Motorole, vjerujem da ces uzivati u plusevima, ali i minusevima E1000:thumbup:
hm, no minusi se daju srediti....= Citat =:
Izvorno postao xianfu
No ne u potpunosti. oko 90%. ja znam za 4 konstantna buga na gotovo svim motorolama koji se ne mogu riješiti, a motorolina ekipa to ne misli srediti. Ma samo da je moguće probiti u potpunosti flash code i onda su motorole naše... Tu bi bilo puuuno custom flasheva i mnoštvo čuda....
Sorry na mom dugom jeziku i off-u :D:D
Joj kad bi to proslo, ne bih motorolu nikad od sebe dao. Zamisli ima konstantan sms report, da sat moze biti screen saver, da nema duplih stavki u imeniku... A gdje bi nam bio kraj...
Ma imo sam ja prije Motorolicu V300, usporedjujuci ova dva; nebo i zemlja.
Sad minusi uvijek postoje, nadam se cim manje u ovom uredjaju, naime kod V300 me je smetalo sporost softwarea, kod E1k vidim da to nie stvar, s obizrom da je jos gore vodafone soft. (to bum skinuo nakon nekog vremena), dalje kod V300 me je smetalo sto je Inbox od sms-a skvichao da je pun vec nakon 12 poruka, to mi je islo uzasno na zivce, i jos par stvari kojih se sad ne mogu sjetit, ne zelim se sjecat ;)
Upravo sam skinuo sliku uslikanu s E1k na komp i ostah paff, fakat fotic je mrak slika je cista detaljna itd, velicine 1280x960!!!!:eek: :eek:
Stavio sam si par ljepih wallpapera, dodo mp3 ringtonove, zvucnik grmi btw mrak heheh.
BTW vidim trebat ce mi neka torbica il somthing, nebi htio unistit tako dobar ekran, zna ko ima gdi za kupit i po kolkoj cjeni? ;)
Er side question, za kolko bi mogo prodat V300 staru 2,5 god??
no, ovisi koji flash i flex si koristio na v300. Ja sam imao nekoliko svojih flexeva i u kombinaciji sa 72R flashom, jedan od njih je letio!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Inbox je "pištao" zato što su se poruke spremale na SIM. To se da preko seema riješiti i stane ti 100 poruka (inbox i outbox zajedno)
Mislim da cu na staroj V300 uciti se fleshanje, prckanje po mobu itd, pa to znanje primjeniti na E1k :D samo malo da pohvatam vremena ;)