Meni je prašina ušla samo kad mi je jednom pao na pod. Inače ništa.
Printable View
Meni je prašina ušla samo kad mi je jednom pao na pod. Inače ništa.
U godinu dana ni zrno prašine. Al da mi upadne, skinuo bi kućište, obrisa, i to je to.
Baš sam pogledao cijeli onaj postupak...baš je jednostavno...baš bi htio to isprobat...al nitko od poznatih nema taj mob... :(
Ja se mislim pokušati ili ne. Slike su odlično prikazane. Ali, s druge strane, otvoreni ekran privlači dosta čestica koje lebde po zraku, pa me strah da ako i obavim sve kako treba, kad sve sklopim, da će biti više prašine nego sada.
Mislim da u Mobisa imaju posebne kutijice ili možda čak kabinice u kojima rade te zahvate.
Znam iz iskustva s 6630, kad sam je prvi put otvorio, nakupilo se jako puno sitnih "mrvica". To su mi uklonili tek u servisu.
LOL= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Vjeruj mi, nemaju. Mobisov serviser, dok ti mijenja kućište, jede Rubeljeve čevape;D
moguće ali uvijek (poslije dosta čekanja ) naprave pravu stvar:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Također mislim da to rade u najnormalnije servisu, bez ikakvih kutijica ili šta ja znam čega... A ovo za ćevape nisma siguran... Možda jedu burek sa mesom... Nikad neznaš ;)
ma to meni nekad nije jasno...imao sam N7610 i ako je usla jedna mikrometarska cestica u 6 mjeseci (maska je bila Xpress kaj se skida) a na D600 koja je fiksna hrpa prašine preko pola displaya mi ušla za 2 tjedna... eto.. neznam... uvjek nešt zaseru...bilo gdje...
a nemos imat sve...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN