Može li mi netko reći kakve su slike na V300?! Kakav dojam imate?
Ja ga namjeravam kupiti!
Printable View
Može li mi netko reći kakve su slike na V300?! Kakav dojam imate?
Ja ga namjeravam kupiti!
Pa na V300 izgledaju jako dobro a na compu-neznam
u casopisu Vidi imas nekakv osvrt na njega. sutra kupujem vidi pa cu javit sta pise.
A kaj sutra ne dolazi i mobitel kod tebe? :)
velike su sanse za oboje. ionako mob dolazi tek oko 14 sati u htcentre
Kupio sam telefon i moram priznat da sam zadovoljan sa njim, samo ima nedostataka koji su kod Motorole uobičajeni pogotovo što se tiče spremanja brojeva koji nisu u imeniku, slanja poruke dok se ne navikneš , jer deset puta trebaš pritisnuti različite tipke da bi poslao poruku. Slike su odlične. Prvih 3 dana gasio se sam od sebe 3 puta ali kasnije je sve O.K, vidjet ćemo šta će biti kasnije
danas sam bio u htcentar i kazu da sta se htmobile tice motorole v300 nece bit sigurno do iduceg utorka. ja popizdio. sad koristim kapuletinu od motorole t2288 to mi je inace moj prvi mobitel stariji je od isusova magarca i nekada davno sam bio faca sa njim (vau, kakva motorola!!!)
Joj da... :D Sjećam se ja tog moba.Legenda.Ja sam se dosta namučio da kupim e700 i jedva sam ga nabavio.Čeko sam na njega 2 tjedna!
blago vama...
A zna li ko di ima kupiti i koliko krznatih životinjica stoji data kabel i software za Motorolu V300 :-/
ja mislim da ja vec imam kabel s kojim spajam digitalni fotoaparat na komp i mislim da je poveziv s motorolom pa se nisam raspitiva za cijene
Moj frend je baš htio kupit kabel i reko je da košta 470kn.Poprilično,ha?
kolko ja znam kabel dolazi u kutiji sa aparatom. naravno, ako kupiš u dučanu.
prava manija je za v300 ovde u Splitu dobili su ga ovaj utorak nekoliko HTpartnera sve skupa niti 20 komada ali kazu da nije ni vidilo ducana jer da postoje vec puste predbiljezbe
imaš kabel za motorolu V 60 koji je kompatibilan sa V300 i košta 150 kn u Draškovićevoj u Zg.
http://www.gsm-electronic.hr/
kabel je 150 kn. a, SW imaš na HT Mobile stranicama
Očito se ne dobiva sa mobitelom.Danas se jako malo stvari dobiva sa mobom...
bas mi je frend reka da je bilo nekih reklamacija u vezi v300 po ducanima pa me zania kako radi onima koji ga imaju recimo tebi trapatoni0
ja cu ga najvjerojatnije kupiti... odlican je stvarno! neka netko posalje neke slike da procjenimo kvalitetu..!
ja sad ozbiljno razmišljam da ga kupim, možda da ga naručim pod bor... ali malo mi je skup
Nisam ga imao još u rukama, al' mi se svida na slikama!! U HT-u ga nema!!!!:(
u oglasniku ih ima tek par, najeftinije po 2soma kn. točno.
bio je u ht ali je odma rasprodan.
inace sta se tice kabela zanimljiva je solucija jedne motorola stvarcice koja sadrzi headset, mp3 player na SD kartice (dobije se jedna od 32 MB) i kabel. to sam vidia na webu motorole po 100 dolara.
zovem ja u ovaj Motorola Dreamworld u St-u i pitam za kabel a on kaze da je rasprodan ia da je kosta 572kn.
za onu mp3 stvarcicu nikad nisu ni culi, naravno
odjeb
572kn za žicu????Ma oni su ludi!