To se događa samo telefonima koji su otključani.Ostali rade sasvim normalo bez ikakvih smetnji i problema-provjereno.
Printable View
To se događa samo telefonima koji su otključani.Ostali rade sasvim normalo bez ikakvih smetnji i problema-provjereno.
Kak se pišu poruke? Jel se npr. za slovo b mora dvaput stisnuti tipka 2 ili se drži dok kursor ne dođe sam na slovo.
Slova se sad pišu kao na svakom drugom mobitelu, tj slova se pišu normalno.
;D :rotfl: ;D
vani mu je cijena 199eura,racunaj povrat poreza,dođe nekih 160eura,sve mi se sviđa,samo jebe me sta je sažem,kakva su iskustva,jos ga nisam kupio,ali ozda bi ga i uzeo,mislim da nema MMS nego samo EMS,koja je razlika???
MMS ti može slati slike u boji, ili pak animacije, tj. poruku šalješ kao nekakvu razglednicu, a EMS ti je samo da nabaciš sliku i zvuk (naravno slika nije u boji) i to je to. Veličina MMS poruka više nije u znakovima, negu u kilobajtima.
Sagem ti trenutno nema podršku za MMS, ali zato uskoro (ako već i nije :confused: ) izlazi novija verzija softa u kojoj bi on trebao dobit podršku za MMS
i mms još može slat zvučne fajlove i kasnije video fajlove. animacije možeš slat i kod ems-a!
SAŽEM - može da bude bolji i od SET68i ipak je SAŽEM (SAGEM kak vam drago)
Sta bi to trebalo znacit da Sagem nemoze napravit bolji mobitel od SE-a ?:confused:= Citat =:
Poslao: master_nt
SAŽEM - može da bude bolji i od SET68i ipak je SAŽEM (SAGEM kak vam drago)