Proroadilo sa T-Mobile Austrija (i sa ostalima navodno) i sa sve 4 mreže u njemačkoj :klap:
Printable View
Proroadilo sa T-Mobile Austrija (i sa ostalima navodno) i sa sve 4 mreže u njemačkoj :klap:
Od prije mjesec dana više NE primam poruke iz Mađarskog Vodafona i rumunjskog Orangea.
Pa tko ti šalje poruke iz Mađarske i Rumunjske?! ;D
A kakve to ima veze tko mu ih šalje? Problem je u tome što više ne prima poruke iz mreža iu tih država...
Kod mene radi primanje sa 061.= Citat =:
Izvorno postao sinhro
Kako stoji stanje sa roamingom u BiH i slanjem poruka sa tele2 na neku drugu mrežu (vip, 061...)? Dali poruke kasne ili nešto drugo, ima li netko iskustva s tim?
Ne znam za BiH, ali ovaj vikend sam bio u Novom Sadu i sve je radilo bez problema, bez ikakvog kasnjenja. Mislim da niti u BiH ne bi trebalo kasniti.
Ne postoji mreža vodatel u Engleskoj, već valjda vodafone!= Citat =:
Izvorno postao sasa g
Ja za 8 mjeseci od kako sam u Tele2 mreži nisam primio niti jedan SMS iz inozemstva, niti sam u Njemačkoj gdje sam bio za Novu godinu primio niti jean SMS iz Hrvatske. Nije točno da nemaju potpisane ugovore, pa kako onda funkcionira roming? Neki sam ih dan nazvao i dobio takav odgovor, da nemaju potpisane ugovore. Isjećate li Vi, da oni u službi za korisnike jedva čekaju da spuste slušalicu jer od sramote na znaju što bi vam odgovorili. Ja sam razgovarao sa ženskom kojoj je druga ženska osoba sa strane suflirala odgovore. Na moje pitanje tko joj to sa strane diktira odgovore, rekla mi je da je to njen glas koji ja duplo čujem. Jedva je čekala da prekinem vezu jer više nije znala što bi mi rekla.
Kakva su Vaša iskustva.
Pozdrav od Đuke!
Čisto sumnjam da stoji netko iza svakog operatera u SZK i sugerira im što da odgovore... Koliko bi ih na kraju bilo tamo i tko bi ih sve platio? Uostalom, svi oni imaju headphones tako da upit od korisnika čuju samo oni... Primjerice, moja sestra normalno prima pozive i poruke iz Irske...
Ja primam poruke iz Srbije, BiH, primio sam i iz Svicarske. Bio sam u Srbiji i roaming mi je normalno radio, dakle kompletno i slanje i primanje.
Iz Nemačke i dalje ne dolaze poruke. Zvao sam jučer SZK i rekli su mi da još nemaju ugovor za SMS ni s jednim operaterom u Njemačkoj, ali da im je to prioritet jer je sa dosta drugih zemalja to riješeno.
Pa dobro zašto im onda na internet stranicam stoji ona fora s upisivanjem pina s broje 1 ispred. I onda imate popis svih mreža u Njemačkoj. Pa da li tako funkcionira???= Citat =:
Izvorno postao tomek
jel zna tko kakva je situacija s ITALIJOM??
Meni nije jasno kako to da su potpisali roaming s Guernsayom, mikro britanskim otokom, a nisu npr. s Njemačkom ili Italijom itd?
Tako funkcionira kad si u roamingu u Njemačkoj, ali dobiti SMS iz Njemačke u Hrvatsku nema šanse.
Puno brze ide potpisivanje s tim mikro drzavicama jer valjda tamosnje mreze nemaju toliko posla :)
To nije nikakvo opravdanje: Što to znači "puno brže"? Ma to su sve bablje priče! "Nemaju toliko posla" ih ih ih....= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ma to ja pretpostavljam jer su prvi roaming ugovori potpisani s Lihtenstajnom i Luksemburgom.
opla...
evo ja i dalje nemogu nemogu dobiti poruke a niti poslati u nicu u francuskoj(+33)...
mislim da ovi u telca bas sporo rade na tom roamingu...
ok...ipak moram reci da su su pokrili sloveniju....
ali izgleda da je sve drugo katastrofa....
sad cekam ovdje odgovore da oni su jos novi i da ostali(vip,t-com) isto nisu imali roaming kad su startali u proslom stoljecu...;D
Samo polako, bude sve na svojem mjestu, dobio si Tele2 signal, dobio si poruke za SLO, ja vjerujem da oni misle na tebe.
meni poruke s francuskom (+33 61) rade normalno, i slanje i primanje.= Citat =:
Izvorno postao revo
mozda su se telci urotili protiv tebe ;D
da mora da su se urotili..nemaju drugog posla...heheheh...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
moj je +3362
bice su u fazi potpisivanja ugovora za sljedecu petoljetku...:D
''daa..daa..mora da misle...:guitar:= Citat =:
Izvorno postao JBT
daa...daa..kao da ne....:guitar:
daaaa.....daaa....:guitar: ''
Kako ne bi mislili na tebe, ti si korisnik koji najvise trpi, ali si i dalje na njihovoj mrezi, doci ce tebi nagrada kad tad :)
i ja takojer nemogu dobiti poruke iz fr orange mreže (+3368), premda sam ih neko vrijeme (cca. 6 mj) mogao normalno primati. unazad mjesec dana odjednom nemogu vise primati. Naravno u SZK su se iscudjavali da sam ih prije primao. Neznam, vise mi je pun kufer tog njihovog uhodavanja :angry:
SAD, Kanada i Meksiko ne salje, a niti ne prima...