pa ako ja na ruteru iskljucim opciju wireless ja mislim da mi se ne mozes spojit bas tako lako. ili...?
Printable View
pa ako ja na ruteru iskljucim opciju wireless ja mislim da mi se ne mozes spojit bas tako lako. ili...?
ne moze se spojit nitko!
Bok Narode
Jel se može saznat ćiji je ruter ak imaš username i lozinku za spajanje???
Jer ja u svojoj okolici hvatam isto Connection Point a uđem slobodno u ruter http://192.168.2.1 to je ip adresa rutera u wirelles mreži i tam imaju one postavke pod internet options i ostalo a ime rutera je Gigaset SE555
Molim odgovor i hvala!
mislim da bi bilo dobro da maknes IP...........
ne mora ga uklanjati, naravno
a kuda da ga maknem kad mi je Ip za spajanje na ruter nemog bez njega radit
a lik čiji je ruter nezna da nema ni lozinke na ruteru jer je otvoren. ali mene zanima kako saznat čiji je preko username i passworda i jeli se ista lozinka i username koristi za provjeravanje stanja potrošenog prometa? ili postoji nešto treće jer ja doma nemam svoj dsl pa mi to nije jasno!
Kada se ulogiraš u router ides na WAN postavke i tamo možeš vidjeti T-Com korisničko ime (lozinka se ne vidi) pa prema tome možeš zaključiti čiji je, ali više od toga vjerojatno ne.
hah je*** sam se sa tim onak godinu dana i naravno NE!nisam uspio
a taaak sam si to želioo :)
sad sam više puko i uzo homebox...pa i ok je kad pogleaš realno,nemam nikakvih problema,samo 1gb je fkt malo,a svaki drugi je bruuutalno skup!!
imam bar full jeftine pozive :)
a zaštitu možeš stavit ak imaš i sir u glavi :)
osobno da imam flat
napravio bi dobar biznis iz toga :)))
sve se da iznajmljivat :))
dali je potrebno flat imati uz wireless??