Drive info je za cijeli drive
Printable View
Drive info je za cijeli drive
@sezam u pravu si za drive info
@coma znam za to attributes ali onda vidis koliko jedna slika zauzima,a ne sve slike,ak ti je bas toliko stalo sve cu ih danas zbrojit i postat i melodije i Pictures
Ja ti mogu stvarno reci.Imao sam t68i i telefon je super a imao sam i t300 koji se malo razlikuje od t310. ali sam vidio t68i je dosta bolji od t310 sigurno...
Nijedan!
pa to i mislim koliko jedna slika ili aplikacija ili melodija zauzima, kolko ih iopce stane u mob= Citat =:
Poslao: nimda
@sezam u pravu si za drive info
@coma znam za to attributes ali onda vidis koliko jedna slika zauzima,a ne sve slike,ak ti je bas toliko stalo sve cu ih danas zbrojit i postat i melodije i Pictures
imas slika JPG od 1,5 Kb do desetak Kb,animacije GIF od 8 Kb do 20 Kb,Melodije .mid do 10 Kb,a .wav {konj,stari telefon,vampir,divlja macka} od 13 Kb do 60 Kb
Lampir sta lupas?! Ja imam t310 i stvarno je prvoklasni telefon..!
Evo pluseva i minusa za te telefone:
T68i
(+) Lijep
(+) Dobra kamera MCA-25
(+) Jak software
(+) Bluetooth
(+) IrDA
(-) Nema polifoniju
(-) Nema Morpun ni J2ME
(-) Nije vise "in"
t310
(+) Lijep
(+) Ima polifoniju, jako kvalitetnu
(+) IrDA
(+) Dobra kamera, MCA-25
(+) Morpun
(+) Noviji telefon, neke mane popravljene
(-) Nema bluetooth, a kome uostalom to i treba (bt set je oko 100€, a van HR skuplje)
Kakve su ti slike?Jesu donekle normalne?Jer 256 boja............A m55 4096!Ljudi jel se vidi uopće velika razlika u slikama zbog toga ili su tu negdje?
Pa prijelaz boja npr.crno na bijelu je bolji na M55-ici nego na T68i,mnogo bolji
bt nije 100 eura!!! nego oko 300kn
pa cak i 250!
@ sezam - za klasu II (cca. 10m)
@ coma - za klasu I (cca. 100m)
a kome treba 100 m kad nam mobovi imaju do 10... ?
slazem se... :)
Al stvarno,kome treba vise od 10m?
pa bilo bi lijepo, kod nokije tih 10m znaci samo 5m tako da... recimo 20,30 bi bilo optimalno
Pa meni bi i 5 bilo dovoljno.Sve zavisi kak ko trazi i hoce.
istina, za mobitele ti ne treba vise... no BT je postao dosta rasiren, a biti ce i sve vise... stoga ne koristi se samo za mobitele... ako postoji klasa I sa dometom do 100m... ocito ima svoju namijenu... :)