sto je najbolja stvar,niko mi se od prijatelja nije pozalio na tele2.:thumbup:
Printable View
sto je najbolja stvar,niko mi se od prijatelja nije pozalio na tele2.:thumbup:
@zmija,
moram priznati da ni meni... sad se postavlja pitanje zasto su osobe koje se zale na tele2 uvijek s foruma?
svi koje ja znam da koriste tele2 nikad nisu imali neke vece zalbe
[QUOTE=KaKaV Nered ...stvarno ne kuzim sto je nejasno u sloganu jednostavno jeftino.[/QUOTE]
Ovo "jednostavno", ili su htjeli reći "nekvalitetno i jeftino" ;D
Ja sam isto bacio VIP karticu,imam samo Tele2 i nisam pukao kao sto netko gore navodi. Takodjer, poznajem barem 10 ljudi osobno koji imaju tele2 i nikad od njih nisam cuo neke tragicne zalbe an tehnicke probleme. da ne citam foruma stavrno en bih znao da TELE2 ima tako "gadnih" problema.
ok, onda svratite u okolicu Rijeke pa ćete vidjeti. Nema šanse da više koristim Tele2
= Citat =:
Izvorno postao zabava
imam i vip i tele2 i recimo u bjelovaru imam vise problema sa vipom nego sa tele2...donedavno do onih mutavih gluposti sa uspostavljanjem poziva na tele2 ni najmanjeg prigovora nisam mogao uputit...(naravno na usluge koje su ponudili)
Ja sam prezadovoljan sa TELE2.
I ovo mi se nikad nije događalo, a kada imam kakvo pitanje posaljem mail i oni mi uredno odgovore, i to jako brzo.
I zadovoljan sam sa njihovim uslugama...
Jedni jos GRPS i MMS, ali nema veze...
Ionako necu moci nista skidati sa njihovog portala...
Vidim da i ti koristiš 2 kartice. Ajde baci jednu........= Citat =:
Izvorno postao konan1
Samo da stanem u obranu nekih korisnika (svih triju mreža!) od vlastite gluposti:= Citat =:
Izvorno postao zabava
Ako vas bude te noćne poruke i jadni nemožete spavat zbog toga ugasite taj svoj prokleti mobitel,a to ćete učiniti dugim pritiskom na crvenu slušalicu ili tipku za uključivanje/isključivanje (nije uzalud napravljena).
A te korisničkobuđeće poruke će vam doći ujutro kad ga uključite a onda ste već budni i svijet je spašen.
Ili ako vas je strah ugasit vaše omiljeno zvrndalo (iz bogzna kojih razloga) onda stavite na TIHI profil ili ako telefon nema tu mogućnost sigurno ima isključivanje zvukova pa ga primjenite.
Nemam više pitanja časni suče! ;D
Ja sam isto na Tele2 pretplati skoro od početka i nisam imao nikakvih problema, račun mi je mali, a uopće se ne ograničavam u razgovaranju. Neću umrijeti ako nekoga ne nazovem istog trena, već 20 sekundi kasnije kada dođe signal tako da sam potpuno zadovoljan s njihovom uslugom. Ove fancy stvarčice tipa MMS i GPRS me uopće ne zanimaju, jedva da ikad i poruku utipkam. Zato i ja kažem: ŽIVIO TELE2!!! :thumbup:
P.S. A da ne pričam o mukte tarifi koja mi je srezala račun fiksnog za 100 kn i mobilnog za nekih 20 kn. I još sam sada prešao na Optimu... ;D
Meni kao "poslovnom" korisniku tele2 ne znači ama baš ništa... još uvjek su previše neozbiljni i neodgovorni...
Meni je važna sigurnost, tj. da sam dostupan u SVAKOM trenutku... dokle god mi to Vip pruža, ostajem na Vipu... a ionako mi easy tarifa potpuno odgovara...
Da su oni neodgovorni bilo bi itekako vise problema nego sada. Oni su jednostavno u razvoju, mozda se razvijaju nesto sporije, ali ne moze se reci da su neodgovorni i neozbiljni.
potpuno tocno.pa poceli su raditi prije 6 mjeseci.ne mogu odmah imati 100% pokrivenost,50 mobitela u ponudi,satelitsku telefoniju,roaming u 150 zemalja...!!!
Iako, da ne bi izgledalo kao napada, Scitec je jasno iznio svoj argument zasto nije na Tele2. Mislim da se nitko nema pravo bunit sto je Tele2 tu, pogotovo ne oni koji ne koriste tu mrezu jer ipak je treci operater svojim dolaskom, donio i snizavanje cijena kod druga 2 operatera.
Ja sam kod njih na pretplati, savršeno sam zadovoljan... nema problema s porukama blja blja...
Ja sam svoju u skoljku bacio.... a da ne govorim koliko mi je uvijek viska bilo na T-mobile racunu i nikako to premlatit.= Citat =:
Izvorno postao Router
Tele2 is the cheapest one...more cheaply live.... live longer ...
= Citat =:
Izvorno postao exotica
koje razbacivanje!:rotfl:
ja sam svoju simpa karticu ipak prodala.
odustala sam od t-mobile-a jer im nikad nisam zaboravila to što su povisili cijenu sms-a sa 25 na 43 lipe!
kako najviše pišem sms-ove, za mene je tele2 najbolje rješenje. prvih 1 ili 2 tjedna se znalo dogoditi da me ne mogu dobiti na telefon ili da malo kasni poruka, ali to je bilo rijetko i brzo se popravilo.
poslovni korisnici možda trebaju više (a za njih još ne postoji posebna ponuda kod teleta pa im nije privlačno), ali za nas "obične" korisnike je tele2 sasvim u redu.
poslovnim svjetom prvenstveno vlada tmobile pa vip i nisam bas optimistican da ce tele2 ikad osvojit taj dio trzisnog kolaca...za nas obicne smrtnike kojima je cijena na prvom mjestu sa pristojnom uslugom je tele2 sasvim u redu i ja se za sada ne mogu pozalit a nadam se da ce tako ostat i dalje!!
Vidim da su u ovom topicu protiv tele2 uglavnom neki tek rodeni likovi sa 2 i po posta, tako da mi je ovaj topic sumnjiv po pitanju autenticnosti problema. Osobno nemam tele2 ali oko mene ga ljudi imaju i ne zale se niti malo tako da... :thumbup: za tele2
Imam Tele2 od samog početka rada i na početku sam imao problema saprvih nekoliko poruka poslije više nikakvih. Jedini problem koji imam je slaba pokrivenost Vip mreže na poslu, a da bi apsurd bio veći radim u hotelu gdje bi svim operaterima bilo interesantno imati dobru pokrivenost zbog rominga.
Ja imam tele2 od početka i nisam imao nikakvih poteškoća.Jačina signala na području na kojem se krećem je hvala bogu dobra.Bio sam ovaj vikend u Beču i Bratislavi roaming radi i signal je uvijek na najvišoj razini.Kada tele proširimrežu i signal na područja koja su udaljenija od većih gradova bit će super!!!
DA ZA TELE2!!!!!:thumbup:
evo koristim tele 2 ... ali uz njih i vip i simpu....... i nemam baš nikakvih prevelikih pritužbi.... mislim da je ovo pretjerano .... nisam baš uzeo skroz na početku tele2 jer je bilo za očekivat za mrežu koja je tek krenula da će bit problema.... tek nakon nekih mj i pol sam uzeo tele2 sve funkcionira kako tako dobro.... pa ne očekujete valjda jednaku kvalitetu kao kod t-mobila i vipa... strpite se malo...... al zabava kaže kako ima jako velikih problema u području Rijeke evo ja sam osobno isprobao po cijeloj Rijeci pa sve do Medveje sve funkcionira kako tako dobro.... a i u zagrebu nemam problema....
jedino što sam primjetio u ri regiji da mi koji puta ispao poziv al to se u početku dešavalo..... sad više ne... I DA ZA TELE2 od mene.......
ja tele2 koristim kao alternativu ostalima... ipak oni nemaju još ni mms-a , gprs-a a o umts-u da i ne govorimo još , al to je sve i za očekivat....
strpljenja malo ljudi......
pozdrav........
Ja i koristim samo tele2 karticu i vjerovao ili ne, nisam pukao.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa ja sam rekao da bi se potpuno prebacio na tele2 za jedno godinu dvije a do tada ce to pricekati :)
Inace imam vip i jaaaaaaaaaako sam zadovoljan a sada cu nabaviti tele2 tek tak da imam pa cemo vidjeti kako ce stvari hodati.
NE za tele2. jer mejnjaju uvjete svake sekund,e a i dosta me razocaralo ono s 0kn ...prvo sve mreze onda samo 095... pa onda cak i naplata poziva nakon 500 minuta... strasno..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
imam tele2 karticu od samog početak i NISAM imao nijedan od navedenih problema s pozivimai porukama, no svejedno mi tele2 ne pruza najpovoljniju komunikaciju jer nitko od mojih kolega nema tele2.
imam tele2, ali daleko od toga da ju koristim... VIP mi je glavni i bit ce uvijek.