Ne znam možda i sad pričam glupost ali možda je problem u flash playeru:confused:
Printable View
Ne znam možda i sad pričam glupost ali možda je problem u flash playeru:confused:
zato jer imaš najvjerojatnije brandirani software, trebaš čisti.Najnoviji je:= Citat =:
Izvorno postao venki
R1BC002
jesi instalirao sve drivere?= Citat =:
Izvorno postao Compov
joj pa prije sam update-ao i sad odjedanput ne radi... i kakve veze driveri imaju sa sučeljem= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
Evo i meni je počeo štekat joystick i mislio sam to popravit sa nadogradnjom firwarea ali već duže vrijeme se ne može nadogradit na d750 pa me zanima ako opet stavim isti dal će se to štekanje popravit?
nebih rekao. sigurno ti je uslo prasine ili je oslabio joystick. Ako imas garanciju odnesi ga na servis= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Moja verzija software-a je R1L002 za W800i pa ni meni nije radilo, a iz drugog puta je počeo prebacivati software sam sto to nije uspio do kraja te sad ne mogu upalit mob! Probao sam "previše" puta ponovno no stalno govori da ima već instaliran najnoviji software! Kako reinstalirati da bi mogo ga upaliti jer ne funkcionira!? Čak ga ni punjač ne očitava? Jel ima neko ideju?= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
Odgovorio sam ti u drugoj temi. ;)
Naime javlja mi ovu grešku... pokrenem program vrti se ona animacija i onda izbaci ovu grešku... Također ne mogu obrisati program... joj kako to mrzim...
http://img463.imageshack.us/img463/7...shot0211rp.jpg
Skinio sam javu, pc suit, i seus i drivere za j300i. Pokrenem seus i odaberem jezik, odaberem konektor i dođem do onoga dijela gdje treba izvaditi karticu...
Izvadim karticu stavim bateriju i čekam, ali se ništa nedogađa. Dali mob mora biti upaljen ili ugašen. Koristim data kabli za se t610. Dali možda netko zna u čemu je problem??? Dali sam nešto zaboravio uključiti ili kabli neodgovara???
"Compov" ako ne mozes izbrisati program, odi u safe mode windowsa (pri bootanju drzi F5) i kad udjes, prije toga pardon instaliraj program CCLeaner koji ima sjajan dio za registry (ciscenje i provjera u greskama), i u safe modu izbrisi folder gdje je instaliran program, u search ukucaj naziv programa i bilo sta sto nadje izbrisi, i onda pokreni CCleaner i uradi check registry.a i ocisti sve greske, uradi provjeru 3-4 puta za redom da si 100% siguran da je registry clean!
Nadam se da ce pomoci...
Nemogu ga više instalirat... naime kaže da instalira ali to traje vječno...
uspio sam... napravite novi account i tamo će se htjeti instalirati...= Citat =:
Izvorno postao Compov
evo da i ja nesto pitam. imam dcu11 kabel za k700i i sad tu mene interesuje da li se moze i kako flashat soft preko da vincija ili seusa, unaprijed hvala
EDIT: Sorry, nisam mogao naci osim toga ne pise kako da flasham soft preko kabla dcu11
zasto nabijas postove bezveze? Jel ti nije sve tu odgovoreno http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=414261&postcount=43= Citat =:
Izvorno postao dino123456789