evo postao sam don i imam New Yersy i Litle Italy:spin:
Printable View
evo postao sam don i imam New Yersy i Litle Italy:spin:
Ey ljudi ja imam problema sa DVD-om od igre. Na DVD-u od ove igre fale mi dva filea koja su potrebna.
Ona se nalaze na dvd-u u onim zipanim folderima ili u instalaciji na PC-u. Pa ako bi mih netko mogao poslati na mail bija bi mu jako zahvalan. Filovi ne teze vise od 500kb.
railyard_SW_st_48th.str.
nf_nurse_model.str.
jel zna netko gdje se nalazi moj save u kompu...:wstupid:
idi u c , document and settings ,administrator, my documents,uđi u ime proizvođaća,ovo administrator kod tebe drukcije pise
ma nasao sam ga u my document, GF i onda SG
Pozdrav! I ja imam očito hardverskih problema... Instalirao sam i mountao fileove i sve bi trebalo biti OK ali se nakon uvodne špice u MAIN MENI-u gdje mogu izabrat new game , load i ostalo ne vidi kursor tj. strjelica miša... uspio sam pokrenuti new game ali ne vidim ništa... hardverski zahtjevi su zadovoljeni i skinio sam nove drivere za grafičku al' svejedno ne pali... THANKZ
koja grafička?
Obično kod ovakvih problema pomogne smanjenje detalja na low... i onda diži detalje dok opet ne rikne na nekoj postavci...
MX440- 64ddr
isprobao sam sve rezolucije
igra je ok , ali misije prodjes prebrzo . a ostalo rijesiti - skupis 500 000 i uzmes onaj dilinger thompson i deeeerrrrii .
inace , Mafia je meni 2 puta bolja igra jer su auti puno bolji , nisu monotni ko ovi - ima ih par samo .
po meni igrica je malkoc skrta
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
istina, ako se ne varam u igri ima samo sedam vrsta autiju sto je malo....
do grafe ti je problem... Nije bitno koju si rezoluciji izabrao već su bitni detalji... moraš sve stavit na low i onda bi moglo proradit, ali sumnjam. Pročitaj readme od igre mislim da gf4 mx nije podržana.= Citat =:
Izvorno postao Gamer
Ma igrica nije ni do koljena mafiji. Inace igra se pomalo nisam imao nikakih problema ni prilikom instalacije ni za vrijeme igranja.
stavio sam detalje na low i opet ništa... u readme-u piše "... nVidia GeForce3 or greater (exept GF4MX)...
znači da je gf4 mx serija podržana ... tražio sam pomoć na službenim stranicama i promijenio drivere za grafičku i zvučnu...
možda pomogne neki patch!?
koje igrao mafiu nece se zadovoljit sa kumom,pa tako da mene ova igrica upoce ne zadovoljava
= Citat =:
Izvorno postao Gamer
pa piše da gf4mx NIJE podržana...
E ljudi ja kad pokrenem igricu ono samo crno bude i koliko kod cekam ono nista :(
@ Majkl Corleone:
1. Podižeš temu staru 4 godine. Pukom sljučajnošću,baš je danas 4 godine da nitko ovdje nije ništa pisao.
2. Razbacuješ se postovima u razmacima od nekoliko minuta,a od 3 posta jedan nema veze sa temom.
3. Tek si došao na forum i odmah grlom u jagode.
Malo se smiri i povedi računa o forumskom bontonu.
Dobrodošao na forum! :wave:
a jeli zabranjeno pitati ...???? zasta je forum napravljen ako ne za neke nejasnoce .. i da jedni drugim pomazu ...!!!!
Nitko ti nije rekao da ne smiješ pitati. Pametno je pitati kad nešto ne znaš. Ja sam samo napomenuo da malo pripaziš na način pisanja u temi jer ona se odnosi na The Godfather igru a ne na igru Mafia. Također za uređivanje postova možeš koristit opciju "Uredi Post",a ne se razbacivat s postovima unutar nekoliko minuta i u tim postovima pisat stvari nevezane za temu.
Samo sam te navodio kako da ispravno postaš i ništa više,i naravno,dobronamjerno. ;)