Hm hm.Jedno pitanjce: Kako si mogao fotografirati sa Nokia kamerom uz pomoć 8910i kada taj model nema ni Pop-port(ima kao i 3510i samo za handsfree i slušalice)???
Zar se to nije nitko pitao???
Printable View
Hm hm.Jedno pitanjce: Kako si mogao fotografirati sa Nokia kamerom uz pomoć 8910i kada taj model nema ni Pop-port(ima kao i 3510i samo za handsfree i slušalice)???
Zar se to nije nitko pitao???
A imal ga 7210 mislim taj port ?
7210 ima pop port a za 8910i nisam ni znao dal ga ima ili ne. sms freak je očito upućen pa je na Nixu da odgovori.
To znaci da se na nju moze prikljuciti ona kamerica,samo imal kamera svoju memoriju ko SE MCA-20?= Citat =:
Poslao: whiteboy
7210 ima pop port a za 8910i nisam ni znao dal ga ima ili ne. sms freak je očito upućen pa je na Nixu da odgovori.
DOK IMATE love mozete sve a jel ko kad cuo za bluetooth e pa mislim da ste svi culi ovi iz mobila bi mene rado uzeli da vide kaj sve mobi mogu!!!:cool: pozdrav
objasni malo
Ni meni nije jasna ta rečenica... 'mobi mogu'??? Misliš kao TI ćeš NJIMA objasniti zahvaljujući svom velikom iskustvu i znanju šta mobiteli sve mogu jer oni neuki i siroti nemaju pojma? :lol:
a pola su ferovci
necu se ja svadat s vama mogli bi se bolje upoznati pa bih vam ja koje cega objasnio!
pa reci i objasni, nekuzim u cemu je problem! nekanimo se svadjat
pa neznam kaj vas zanima???
pa npr kako si sliko sa n8910i kad ona nema pop port?
zanimljivo
Eh i mene zbilja zanima...I čudno mi je što je ona 2. slika tako dobra.Sorry ali sumnjam da je to sa mobitela...
ma moze biti sa mobitela,ali ne bilokojeg samo sa SIEMENS-A!!!!:D
definitivno ne sa nokije
zasto ne bi bila s nokie? one isto rade odlicne fotke... samo sto to nije bilo moguce slikati sa n8910i... mene isto jako zanima lekcija iz mobilnoga komuniciranja od nixa...!?!?!?
zato da podkurim!!!= Citat =:
Poslao: vrag
zasto ne bi bila s nokie? one isto rade odlicne fotke... samo sto to nije bilo moguce slikati sa n8910i...!?!?!?
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma moze biti sa mobitela,ali ne bilokojeg samo sa SIEMENS-A!!!!:D
definitivno ne sa nokije
nema ni siemens takvu sliku :D
od siemensa su samo bolji oni digitalci kolki su skuplji od 10000kn, oni totalno profesionalni, siemens je najbolji i bolji od najboljeg!!!!!!!!!!!
MA dobar je siemens
Kad je rijec o Siemensu koja kamera moze na moj M55?
IQP 530, IQP 500 ide na s55
Ništa nam se Nix ne javlja s objašnjenjem kako je slikao ono s n8910i...;D
****** mozda je na moru?!?!
A mozda je kao "MARIO MARIO" dosao s pricom (naravno laznom) i pobjegao!