Khm, pa baš i ne... ;)
Znam da se baterija možda nije još formirala u potpunosti, ali više od dva dana nisam dobio...
Ali pohvalno je i to da uz sva moja nastojanja da je srušim u jednom danu, nisu rezultirala istim... :thumbup:
Printable View
Khm, pa baš i ne... ;)
Znam da se baterija možda nije još formirala u potpunosti, ali više od dva dana nisam dobio...
Ali pohvalno je i to da uz sva moja nastojanja da je srušim u jednom danu, nisu rezultirala istim... :thumbup:
nisam pitao koliko baterija traje kad se neslušaju mp3ce... nego mi Nered kazaše da se odabir između umts i gsma postavlja ručno. Naravno umts cuca više baterije. Pa me zanima koliko traje baterija kad je isključivo na gsmu?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ako si na gsm-u onda je 3 dana a ako si na umts-u onda je oko 1.5 do 2 dana!
Pozdrav
Novi sam korisnik motorole E1000, naravno kupljene u VIP-a.
Malo sam gledao po forumu, i skuzia sam par stvari, ali imam jos par pitanja
pa ako neko ima volje pa ko zna koji put pojasnit par stvari.
1) tija bi prominit skinove, pa me zanima di ih treba pribatcit, u koji direktorij na mobitelu
2) jeli moguce imat vise skinova na mobitelu
3) jeli mogu napravit novi direktorij na kartici, recimo mp3, di bi pribaciva mp3, da mi se taj diretktorij prikaze u my Items uz ova postojeca tri
4) Ima li koji drugi mp3 player osim ovoga normalnog, da npr mogu vidit listu pisama kad ide play, a ne samo onu koja trenutno ide
5) Nasa sam neke fajlove( igre, programi ) sa neke ruske stranice (koja kaze da je za motorolu) koji imaju ekstenziju *.class i manifest.mf, sta je to?? Jeli to moze radit na ovoj motoroli ili je to za smartphone??
Ako je vec ovo sve bilo objasnjeno, ispricavam se.
Hvala
PS
Ako ima ko koju stranicu sa tutorijalom u vezi motorole E1000, moze je postat.
kao prvo, dobrodošao!
Kao drugo, moram priznat da imaš puno pitanja kao početnik, pa ću ići redom kratko i jasno!
1.treba ih prebaciti u folder na mobitelu koji je rezerviran za skinove ( /a/mobile/skins/)
2.moguće je imati skinova koliko imaš memorije :)
3. možeš
4. trebaju ti igrei aplikacije koje imaju jad iliti jar extenziju i prebacivaš ih preko motomidmana ili Midway-a
E sad je možda ovo malo i kineski za tebe, ali kada pročitaš sve što se nalazi u ovom threadu, mislim da će ti sve biti puno jasnije....
Ako opet nešto ne budeš razumio, onda postavi konkretno pitanje, ali opet prije toga malo nabaci search jer je već tu jako toga dosta već i odgovoreno...
Poštovanje :)
Samo mala digresija. Motomidman, na žalost, ne radi s E1000...
To sam i ja vidija da ne radi sa E1000.
Ajde hvala lipa na odgovorima, pogledat cu malo po forumu, procackat sta mogu.
Pa cu opet pitat sta konkretno kad skupim par pametnih pitanja.
Hvala
Pa neznam sto nebi radilo na e1000 moguce je da koristite neku staru verziju,pa probajte ovu http://www.e398mod.com/content/view/57/28/
Midway ti sigurno radi.
= Citat =:
Izvorno postao perisa
ovako, spojio sam sad sva ova silna pitanja u jednu temu, pošto je sve rješeno, ubuduće neću dozvolit da se u jednoj skupnoj temi postavi 10 pitanja i stavi besmislen naslov, poput E1000 help i sl. Odsad svaka problematika u novu temu, ne samo za ovaj model, već i za ostale, ako smo tako radili dosad, onda ćemo i odsad, ponajviše zbog organizacije foruma.
Zanima me koliko imam memorije na moto E1000? Da li ona ima karticu ili sto?Ako ima koliko veliku karticu se da stavit unutra, koja je to kartica i koliko kosta?
Takoder nacuo sam da je baterija kratkog trajanja.Da li ima negdje kupiti jacu bateriju koja duze traje?
ovako, E1000 ima po defaultu cca 17mb na mobitelu, a kartice također podržava. Dakle treba ti microSD kartica i max veličina koju podržava jest 512mb. Ona ti košta cca 450 kn...
Baterija traje oko 2 dana (malo više, ovisno šta radiš) i možeš kupiti jaču bateriju. Informiraj se u RAM3-u, oni su ti glavni uvoznici motorola za Hrvatsku.
Hvala:thumbup:
A kakav je mobitel sto se tice mp3 glazbe? Da li ga se moze koristiti kao mp3 player? I sto je sa filmovima?Kakve su kvalitete i koje formate podrzava?
Mp3 se savršeno čuje samo zbog stereo zvučnika! Filmove gore možeš gledati u mp4 i 3gp formatu, a kvaliteta snimanja video isječka je odlična. nema štekanja pri pomicanju kamere.= Citat =:
Izvorno postao doggy
da li se sa mobitelom dobije flash kartica?
i koliko mobitel ima interne memorije.
hvala :kitty:
Malo će te moderatori špotati zbog naslova, no nema veze... Svima se desi :)= Citat =:
Izvorno postao frlinica
Ovako, ako E1000 kupuješ u vip paketu, dobiješ sa njime 32 MB karticom (microSD), a sam mobitel ti ima oko 17 MB memorije...
Dobrodošao/la na forum! :thumbup:
Čitam i pratim tekstove o Motoroli E 1000, svi pričaju kako je ovo ili ono na njoj dobro! Nigdje nisam naišao da netko veli za programe koji su korisni, kao što je notes ili slićni i gdje bi se mogli naći! Hvala vam unaprijed na savjetima!
Motorola E 1000 dobro radi i dobar je mob, samo mu fali softwera.Baterija mu se brzo troši, to je isto istina, i jedino, kaj je malo pretežak(ali to se dade preživjeti) i molio bih vas ako ima tko obavjesti kako jeftino doći do Qtek 8310? To je mob koji me interesira i najvjerojatnije je sljedeći koji ću imati. Ja sam novi forumaš, pa se unaprijed ispričavam ako nešto nisam rekao jasno!
Hvala svima!:)
Imam jedno pitanje:
Koje sve video formate moze e1000 reproducirati??
Video supported format*: MPEG4, H.263, WMV= Citat =:
Izvorno postao prpic
Audio supported format*: MP3, AAC, AMR, MIDI, WAV, WMA
Evo, pokusavam si poslat postavke za MMS sa vipovog portala i primim ja to sve uredno... i kada odem da mi ucita te postavke, trazi me onu sifru, upisem(38591) i onda mi nesto kaze sto ne uspijem procitat, zna li mozda tko o cemu se radi??
btw: ne da mi se zvat sluzbu za korisnike :D
Nisam siguran ali mislim da ti samo pokazuje da su ti postavke već unesene u mobitel! Jel si probao slanje prve MMS poruke da ti se aktivira?= Citat =:
Izvorno postao prpic
Pa ne traži Vip nikakvu lozinku za postavke koliko ja znam. Kada sam slao za Nokiu (sa njihovog sitea) onda sam dobio tamo 4-znamenkastu lozinku koju trebaš upisati da bi se postavke učitale. E sad, Vip ne traži nikakvu lozinku, ali ako ništa drugo mislim da je 4-znamenkasta pa probaj sa 0000, 1234, a ne 38591... Ako sam ja dobro shvatio da ti ne možeš učitati postavke bez upisivanja lozinke. Za svaki slučaj nazovi SZK, oni ti valjda mogu reći lozinku...= Citat =:
Izvorno postao prpic
@fliponja-->Trebam postavke...
A da bi mi se postavke ucitale u mob, upisem onu lozinku(38591), a tu lozinku dobijem u predhodnoj poruci
eh ovako da sve objasnim:
Prvo dobijem sms poruku, u kojoj pise ta lozinka za preuzimanje, evo sta mi pise u poruci:
I onda primim tu "browser Message" i udjem u tu poruku, kliknem na "install"= Citat =:
Uskoro cete primiti konfiguracijsku poruku.
Molimo unesite sljedeci PIN za autentifikaciju:
38591
Trazi me onaj gore PIN i ja upisem 38591
I onda mi kaze:(tak nest pise)= Citat =:
Exces maximum limit. Cannot add new MMS section
A GPRS postavke je uredno primio, a i ove sve ostale "web sessions" ne mogu izbrisat.....
A kada sam imao manje tih web sessiona isto mi je to govorilo..
Ima tko kakvu ideju?? :-/
@develox--> ne pametari se kada ovo nisi radio na motoroli, drugo je Nokia, drugo Motorola, a i nije četveroznamenkasti broj, neko peteroznamenkasti
Ne pametarim se ja ništa nego ti kažem da Vip (očito osim za Motorole) ne traži lozinku, dosad me ni za jedan mob nisu tražili. Ali kad već imaš lozinku to nije problem. I tamo si sam napisao da ti kaže da ti je MMS section (ili kako već točno piše) pun pa pogledaj da već nemaš MMS postavke (neke koje očito ne rade...). Sam si si odgovorio na pitanje ako kažeš da ti ne može primiti više MMS postavki. To onda nije krivnja Vipa... :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao prpic
A ne vidim ni u čemu je problem da si lijepo otvoriš ovaj link: E1000 postavke odscrollaš dolje do "MMS Postavke" i sam si ih podesiš ako već automatske neće, ne budi lijen. :rolleyes:
Nije meni problem to napravit..= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Nego pitanje zasto nece prihvatit... jer kada posaljem bilo sta drugo, prihvati, samo ovo ne :-/
Otici cu ja do VIP-a vidjet sta se desava :D