koliko plačaš poštarinu?= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
Printable View
koliko plačaš poštarinu?= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
25-30kn ti je postarina= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
nabavio sam je neki dan i jucer probao igrat i dobra je nece te pozalit ali je dosta zahtjevna ali je dobra i teska kao i svaka nova igra koju probate
dečko mi je skinuo heroje i napokon, nakon toliko dugo vremena čekanja da vidim kaj svi tak briju na te heroje peticu, instalirala sam je i gadno se razočarala.... :( demit.... baš su je ušminkali do ibera, ali upravo zato što su načrčkali toliko detalja igrica mi je skroz bezveze. nemrem je igrati uopće.... razočarana sam :-/ :(
bila sam izgubila hmm3... sad sam dala dečku da mi skine. ma trojka je zakon :) samo mi treba još mapa za game. možda netko za di bi to mogla naći. trojku sam izigrala uzduž i poprijeko. fali mi novih uzbuđenja :)
Imas mape na www.archangelcastle.com ili tak nekak ide stranica, kak ti nije dobra petica? Meni je super, malo je pre kičavo al igrivost je super.= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
I trojka je super, nju imam otkad imam komp, naravno + sve ekspanzije 3-jke i 4-tvorke, najbolji serial igara
ma jok.. uopće se nemrem snaći na petici :-/ prekičasto mi je.... ja volim jednostavnost :) :kitty:
tnx za link ;)
ljudi moji iskusam čovjek vam govori da su Evo top ljestvica
1.Heroji 2 - meni debelo najbolji i sad mi ih je gušt zaigrat skinite nećete požalit
2.heroji 3 vjerovatno su svi igrali
3.Homm 5 meni su ok ali ovi su mi bolji gori (ovi su i teški)
4.Homm 1 puno toga fali
1000000. Heroji 4 ništa smeće od igre
imas mozda link za download dvojke
moje vrijeme provedeno za trojkom se racuna u mjesecima;D
ja sam istinski fan hmm3 :)
ja također:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
http://cvr.pl/gry/heroes-of-might-and-magic-2.php
evo ti 2 gold ja mislim da je legalno jer je stara igra..........
Jel ima tko engleski sound.pak za HoMaM 5? Ja sam nabavio igru, ali je sva na ruskom: i text i govor. Text sam promijenio, ali treba mi još taj sound.pak za govor. Bezveze mi je ovak, ništa ne razumijem što pričaju, moram čitati titlove dolje. Pa ako tko ima
Zašto nitko ne će uploadti negdje? Pa nije tako veliko