Ja još nisam dobio Oblivion, poštar nije došo :mad: morat ću čekat do ponedjeljka.
Kamo se stavi taj program? jel si probao jel radi?
Printable View
Ja još nisam dobio Oblivion, poštar nije došo :mad: morat ću čekat do ponedjeljka.
Kamo se stavi taj program? jel si probao jel radi?
Ma naravno da radi, samo ga staviš u ssvoj posebno folder i pokreneš, i to je to.= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
cool jedva cekam da isprobam sutra
kako me živciraju ovi zombi:mad:
pa to moraš udarat i udarat do sutra dok ne krepaju.......
još nisam našao efektivnij način da ih brže ubijem
To i ja gledam nešto.. Pa ti4200 je bolja od ovog radeona, a nema je na listi..= Citat =:
Izvorno postao Frog
pa s čim ih tučeš, sa žlicom?= Citat =:
Izvorno postao damgol
Drži naprijed i attack. Onda se zaletiš na njega i opališ ga mačem da požali kaj se rodio...i umro...i postal undead;D
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
da žlicom...... našao sam samo metlu i njom ih klofam;D
ma dobro još se ja ufuravam u igru iako sam shvatio da je ipak bolje
udarat ih sa distance i to sa što dužim oružjem.....
Radi mi igra s onim Oldblivion patchem samo šta sam sad izašao napočetku van iz one kanalizacije i okolina je skroz ružna trebao bih novu grafičku
evo danas sam zaigrao oblivion i nije mi igra nesto posebno.igram je na high postavkama ali igra je stvarno malo dosadna
bug gamemaster= Citat =:
mod koji uklanja grudnjake na ženskim likovima i otkriva golotinju. Autor kaže da je Bethesda napravila sav posao budući da su svi modeli likova goli i na njih je naknadno stavljena odjeća koju modifikacija uklanja. Link na Oblivion Topless Mod nalazi se OVDJE.
ne želim znati kak zgleda Argonka ili Orkača bez "rublja";D
Točno naježim se na pomisao gole Orkače :crazy:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Igra izgleda iznenađujuće lijepo na mom stroju.
Još mi je noć, jedva čekam da svane.
No sad mi se javio problem - kad sam pokušao ući u onu staru tvrđavu, igra se zrušila.... :confused:
EDIT: nakon ponovnog pokretanja sve radi normalno i mogu ući u tvrđu...
Ja bi ju volio pokrenuti makar na low detaljima.
Imam 512rama što bi trebalo biti dovoljno, 5900xt također, samo kaj 1.6Ghz. :/
Al jel mogu igrati na lowu a da mi frame rate preko 20? :rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao Teyec
Navodno postoje problemi sa nvidijnom FX serijom, ali ipak se može igrati.
Ovo za proc nisam ziher, jer ako ti je proc slab nemožeš iskoristiti cjele mogućnosti svoje grafičke, ali probaj instalirat ja mislim da bi moralo nekako raditi.
Jel tko ubio kakvog imperial stražara? Teško ih je ubiti užasno... a obične ljude ak napadneš isto ih je puno teže ubit nego 'zle' (orke i slične...). i odmah uskrsnu!?!? wtf? i odmah se straža stvori...
btw ukrao sam oklop od stražara... ;D
gdje se nalazi lopovski guild? tamo bi se ja učlanio... :)
Kako si ga ubio?????
Ja sam imperial stražara probao natabačiti al nemre se, nit čarolijom nit mačem ;D;D;D
Nisam ga ubio, nego ukrao dok su spavali u tornju u gradu... :)= Citat =:
Izvorno postao blazzer
hm... pa ja ubijem stražara sa ljevom rukom, tek sam level 3 a i nemam neki jaki equipment, ovaj thievs guild možeš naći tako da nekog siromaha u imperial city-u pitaš za grey foxa, ali moraš mu dati malo para kako bi mu povisio volju.
btw. evo nove verzije oldbliviona http://rapidshare.de/files/17738059/....11t0.zip.html
bah, ja sam se povampirio. Ak vas grizne vampir dok spavate, odmah trk u crkvu, ili po "cure poison" napitak. Jer nakon 2-3 dana postanete pravi vampir i teško je izliječiti. Ja več par dana tražim sastojke.....al zato trčim ko lud i mogu nositi 480...oblivionskih mjernih jedinica za masu;D
bug game master= Citat =:
Pomama za Oblivionom
Trenutni hit kojeg svatko želi isprobati je The Elder Scrolls IV: Oblivion, RPG majstora iz Bethesda Softworksa. Prema posljednjem izvješću pristiglom od izdavača 2K Gamesa, ovaj se naslov u svega par tjedana od izlaska prodao u nevjerojatnih 1,7 milijuna primjeraka, a ta cifra svakim danom postaje sve veća.
Gledajući uspjeh prethodnog Morrowinda nismo ni sumnjali da će se gomile RPG fanova pomamiti za Oblivionom, a prema statitstikama, Oblivion je zasjeo na prva mjesta najprodavanijih igara za PC i Xbox 360 u gotovo svim zemljama u kojima je dostupan.
Jel zna netko di je taj faking neki garden na waterfrontu di se mogu naći s onim kraljem lopova u ponoć? Našao sam taj waterfront, ali nema tog vrta...
kad prođeš most na waterfrontu, odi do obale i skreni desno, kod prve drvene kuče
(ps. označeno ti je na kompasu :P)
a oće li ova igra i na kakvim detaljima radit na:
P4 2.40 GHz overclocked na 3.1 GHz
1Gb Rama (možda 1.5) 333ferq
nVidia GF 4200 Ti 128/128 mb/bit
ja igram na 2.2ghz i sa istom grafilkom, i radi mi savršeno na 800 600 low- malo vuče na medium, naravno moram koristiti oldblivion jer inaće bio imo onako shebano bjele texture.