e ja nemam flat rate pa mi je džaba ikako probavat ovo :D
Al zato imam satalitsku :thumbup:
Printable View
e ja nemam flat rate pa mi je džaba ikako probavat ovo :D
Al zato imam satalitsku :thumbup:
stisnem na update,kaze da vec imam,dali se mozes snimati sa tim programom ono sto gledas= Citat =:
Izvorno postao LORRY
skinuo sam ovo sa drugo linka sta sve treba od toga instalirati= Citat =:
Izvorno postao exotica
Jel se može normalno gledat (bez štekanja) ako imam cable flate rate vezu od 200kbps/96kbps ??
Sve upute i download linkovi su na postu. Instalirati program i crack položit.
RealOne Player je isto na postu.
Pa na 512 Kbs nema stekanja= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Kod tvoje brzine ne bi trebalo nista stekat.
1. Istalirao, updated i crack
2. instalirao RealPlayer
I kad god otvorim program, bilo koji i stisnem play pise mi ova poruka: Type the address of a movie or audio file (on the internet or your computer) and the player will open it for you
I sad ja moram odredit neki fajl...odredio sam realplayer...i neki audio bezveze...ne kuzim kaj oce uopće :zbunj:
Da bis gledao Online TV treba ti RealOne Player.
Crack je aktualan, mogu jos jedan put pogledat dali ima nesta novo.
Sta se tice toga kad te pita za neki faj to je codec koji moras preko RealOne Playera skinut da bis se to pomaklo.
Evo samo trenutak da vidim.
neznam zasto nakon nekoliko godina gledam dnevnik i malo poslije zapocinje 'tko zeli biti milijunas' i ono prekide i samo pokazuje dio zagreba i neka jadna muzika.. .wtf ? bas sam se bio ponadao
Evo nasao sam novi onlineTV2 ...
http://www.cdesign.de/
Ovaj player je skoro isti sa prethodnim player-om.
Za greske Codeca RV40 koji se skida preko RealOne player-a je tocna greska u komunikaciji NE ORIGINAL placenim player-om.
Zato taj codec treba skinuti sa stranice ili ftp-a.
ako mozes objasnit mene samo zanima zasto mi je prekinuto da nemogu gledat milijunasa i ubacena neka glupost na hrt1...
A to ti je njihova spika, to ti nemrem objasnit jer ne radim za HRT :sheriff:
Ali to sta gledas TV preko net-a je za veliku razliku od zemaljskih kanala.:turn: