To stoji, ali ipak im je pretplatnik jace vezan, ko je na prepaidu baci karticu kad se sjeti. Trebali bi malo vise cjenit bar radi vece lojalnosti postpaidovce!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Printable View
To stoji, ali ipak im je pretplatnik jace vezan, ko je na prepaidu baci karticu kad se sjeti. Trebali bi malo vise cjenit bar radi vece lojalnosti postpaidovce!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A, čuj, sve je relativno. Ja sam zbog moba bio vezan godinu dana pretplate na T-mobile. Karticu sam izgubio,tražio da mi stopiraju broj (već nakon 2 mj. "korištenja") i plačao još 10mj. čistu pretplatu.= Citat =:
Izvorno postao user_name
To što sam im plaćao 75kn svaki mjesec ne vjerujem da ih je baš obradovalo...
Možda Tele2 vidi nekakav potencijal u prepaidu.
Meni je dosta nelogičnosti i nedorečenosti vezano za tog operatera, pa ne čudi da im se možda iz njima poznatih razloga isplati riskirati s prepaidom.
Slažem se s Whiteboyom, njima manje papirologije.
U svijetu, pogledajte one jeftine avio-kompanije- imaju profit velikim dijelom jer nemaju doticaja s papirologijom (platiš-letiš).
Da, istina, izgleda da Tele2 vodi tu politiku stednje na materijalu. Mozda je to zato sta su tek poceli i jos se dizu na noge, pa stede di mogu. A ko zna, mozda inace tak stede. Recimo T-com nimalo ne stedi na reklamicama kaj ti salju jos i uz racun, a ne stede ni na vanjskom dojmu -njihova prodajna mjesta se cakle od sjaja, a Tele2 je samo po nekim rupama.
Čak je i Cronet omogućio da pretplatu trošiš na sve pozive, SMS i MMS poruke ...:spin:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Mislim da je to od strane Teleta marketinški trik. Gotovo sam siguran da će kad dođe ljeto opalit "akciju" tipa "opet sve po 39" i onda kao "požurite, vrijedi do isteka zaliha" i opet će biti ograničenog roka trajanja.
Ma nismo mi Hrvati baš tako plašljiv narod, to smo, kao što je opće poznato, nedavno i dokazali. Jednostavno, nije sve u cijeni ... vjerojatno će privući više korisnika kad dignu kvalitetu usluge, ali za to će im, uz postojeća ulaganja u sredstva i kadar, trebati podosta vremena... a da ljudi zaziru od jeftinog samo djelimično stoji, dovoljno je pogledati npr. kineske trgovine koji prodaju zadnji šrot, a posluju, po svemu sudeći, odlično... Slažem se da će se uvođenjem prenosivog broja povećati fluktacija korisnika među operaterima... u stvari to je glavni razlog zašto ljudi još uvijek u većoj mjeri ne mijenjaju operatora, drugi je razlog da su mnogi grupirani kao prijatelji dnosno poznanici u jednoj od mreža ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Da, T Com ima sada jedan plus, a to je sto trosenje mjesecne naknade dopusta za sve usluge, a Tele2 (u novim tarifama) samo na pozive unutar mreze. To je kopija VIP-a i ono sto me najvise kod VIP.a smetalo. No, ja mislim da ce Tele2 morati imat jos akcija jer ljudima se bas ne isplati uzimati tarifu 85, pogotovo onima koji nemaju bas puno Tele2 brojeva u imeniku. Marketinska politika te mreze nekad stvarno zbunjuje, pitam se je li im to zapravo cilj...
Tele2 nema svoje prodajne centre (dakle, u svom vlasnistvu), vec svoje partnere, kao to je sto npr imao VIP kad se pojavio. A da je po rupama, takodjer se ne bi bas slozio :rolleyes:, to sto partneri nisu na glavnom trgu u prostoru od 300 kvadrata ne cini neko mjesto rupom. T-com i VIP su svojim centrima i ponudama mobilnih telefona smanjili ponudu aparata na trzistu, jer su zemljom kruzili vise manje samo oni modeli telefona koji se mogu kupiti uz pretplatu (ako iskljucimo crno trziste). Isto tako, mnoge specijalizirane trgovine s mobitelima (koje su imale malo drugaciju ponudu aparata) pocele su se masovno zatvarati, a sad ce, cini mi se, i to trziste malo zivnuti, pod uvjetom da i Tele2 ne otvori svoje prodajne centre (sto je mala vjerojatnost, s obzirom na njihovu politiku cijena).= Citat =:
Izvorno postao user_name
nekim Hrvatima problem je i promijeniti carape, a tek operatora :spin:= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
a prenosivi broj opet ima i svojih mana, zamisli da nekog zelis stvarno hitno dobiti, i onda svaki put cekas prije uspostave poziva da ti se izreferira da uspostavljate poziv k drugom operateru.
Da, toga se i ja bojim. Trebali bi uvesti neki kratki zvučni signal, a ne da ti priča priče...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Možda razmišljaju ovako: zašto bi mijenjao oparatora ak mi je i ovaj (relativno) dobar, to što je Tele2 jeftiniji (istina svakim danom sve manje :( ) nije razloga da odem nekome kome je SZK očigledno lošija, kvaliteta zvuka također, problem s prebacivanjem između tele2 i Vipa još uvijek postoji, pokrivenost Tele2 signalom nije sjajna, a niti ne nudi sve usluge kao ostala dva... ako pri tome malo telefoniraš stvarno nemaš razloga eksperimentirati ...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
P.s. A nepostojanje vlastitih centara mi ponekad ide na živce jer se moraš prepirati s poluinformiranim prodavačima ...
Ne znam sto svi stalno trube o toj SZK i zastu ju stalno zovu. Pa ja u ovih 6-7 godina koliko imam mob sam SZK zvao mozda maksimalno 10-ak puta i to kad je trebalo aktivirat neku uslugu.
Znate u čemu je najveći problem? U ovoj boldanoj činjenici. T-Com sada ima jedan plus, prije mjesec dana ga je imao Tele2 (isti taj plus), ne znam više za Vip ali je tu negdje. I sad, svakih mjesec dana ovaj napravi ovo po čemu je očito tri puta korisniji nego druga dva operatera zajedno, i sad meni dođe da ugasim Tele2 pretplatu, Vip pretplatu i prijeđem na 098 - ali u čemu je poanta kad je i to vjerojatno kratkog vijeka i traje do isteka akcije ili dok ne skupe određeni broj lakovjernih budala? Sljedeći mjesec će opet jedan od druga dva operatera dat nešto bolje (iako, da se razumijemo - sva ta poboljšanja nisu neke radikalne novosti samo recikliranje starih) i koje je onda rješenje za ovo dodavanje korisnicima (kao u onoj reklami gdje je nekoliko ljudi u lopti pa ih se napucava okolo)?= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ja kažem uvezimo talibane i bombardirajmo sva tri operatera i happy end.
Gle, ne mislim ja da je to rupa jer nema 300 kvadrata, niti zato jer nije u centru grada, govorim o uredenosti prostora! Ali ajde, mozda sam prerano generalizirala, jer sam bila kod 3 partnera i od njih su 2 bila mala skucena ducancica u kojima ne znas jer gift shop ili se prodaju mobiteli, a 3. je ajde bio OK (iako isto mali prostor). Sve sta sam htjela rec je da vode politiku stednje na tim stvarima da bi nama omogucili nize cjene i zapravo uopce nemam nista protiv, jer sam tamo bila par puta prije nego sam kupila mob, a ostatak godine cu pricat jeftino. U T-mobileu mozes jest s poda, ali ostatak godine nemas za gablec;D != Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
ovo sa tarifom da je sve ukljuceno traje negdje od 11.mj,ako se ne varam...na pretplati sam vec 2god...i zenska iz SZKa me nazvala i rekla da se je tarifa promijenila i da su sad ukljuceni svi pozivi,poruke i slicno prema drugim mrezama takoder...nije spominjala nikakvu akciju ni nista...tako da mislim da nije promotivna akcija nego nesto sto su doista uveli...i sto im je ogroman plus...= Citat =:
Izvorno postao JuVe
jako sam zadovoljna cronetom...racuni su mi izmedu 100-200kn...i nikad ne pazim koliko cu potrositi...tako da nema razloga da se prebacujem na tele2...
imam doma tele2 karticu,prepaid,i ono..koristila sam ju jednom...i to kad smo isli u bratislavu za novu godinu...a tamo mi je prakticki bila beskorisna...jer nisam mogla slati poruke...a kad sam prije toga zvala SZK rekli su da mogu bez problema poslat...a poruka je puno jeftinija od poziva...tako da sam nakon toga karticu fino spremila u ladicu i ne koristimju vise...
MOLIM DRŽITE SE TEME!!!