Postoji li crna maska za SE T610 ???
Printable View
Postoji li crna maska za SE T610 ???
Ma ja izgleda spadam u 'konzerve'. ;)= Citat =:
Poslao: vjeko
Svaka cast prepoznao si ukus tipa mene!!!
Volim kada desingeri puste mastu na pasu,zato stvari poput mobitela postaju drukciji od drugih. SE za razliku od Nokije nije se micao s ''prvobitnog polozaja'' dizajna tipkovnce, vec je samo ukrasuje (ono kaj si ti rekao kromirani dodaci). SE vise proizvodi klasicne telefone klasicnog izgleda,........
:D
E da, nema ga nažalost cijelog u crnoj boji... ni cijelog u srebrnoj, što bi po meni bilo najbolje jer ne bi bilo otisaka prstiju a telefon se ne bi doimao tako prelomljenim.
Ima ga u crvenoj i tamno plavoj boji (obje pomalo metalizirane).
Znači mogu se mijenjati maske na T610? Jel ih ima kod nas ili će biti u prodaji?
Ne znam dal se mogu mjenjati, ili telefoni dolaze u boji u kojoj jesu. Pa ti znas dal se moze skinuti i prednja maska (ko i zadnja koja je poklopac baterije)... ak se moze skinuti, onda bi se i mogle mjenjati.
6:6 :D oduzmimo od toga par ljudi koji su glasali za t610 samo zato kaj ga imaju i dobijes rezultat
Oprosti ali zašto bi oduzeli tih par ljudi!?!? Pa oni su kupili T610 među ostalim i zato kaj im se sviđa dizajn i jednako bi glasali i da je anketa postavljena i prije nego su ga kupili! Isto vrijedi i za one koji imaju ili misle kupiti SL55. Ajd ne laprdaj.
A T610 i dalje vodi sa 6:6! ;D
ako slucajno dođe ili neđode crna maska kupit cu rezervnu maskicu( plava ili crvena nije vazno), ošmirglat ću je i pofarbati u crne -> najbolje rješenje.:D :)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ne znam dal se mogu mjenjati, ili telefoni dolaze u boji u kojoj jesu. Pa ti znas dal se moze skinuti i prednja maska (ko i zadnja koja je poklopac baterije)... ak se moze skinuti, onda bi se i mogle mjenjati.
sezam je sam napiso da je glaso za t610 zato sto ga ima a ne zato jer mu je sljepsi! zato nemoj mi govorit da laprdam kad i sam znas da je ovo sto govorim istina!= Citat =:
Oprosti ali zašto bi oduzeli tih par ljudi!?!? Pa oni su kupili T610 među ostalim i zato kaj im se sviđa dizajn i jednako bi glasali i da je anketa postavljena i prije nego su ga kupili! Isto vrijedi i za one koji imaju ili misle kupiti SL55. Ajd ne laprdaj.
A T610 i dalje vodi sa 6:6! ;D
Ja imam T610 pa sam glasala za SL55 zbog dizajna tj. jer je ultra mali...mada je i ovaj lijep.
pa ti si iznimka, ali kzem sta je sezam rekao i barem ih je jos dvoje ili troje zato glasalo za t610
Vidim da je stalno nerjeseno.Trenutno je 7:7.
Ja sam za SL55(iako mi se i T610 pomalo svidja [neznam sta mi je jer inace nevolim SE-e]).
Igro sam se s T610 i meni je jednostavno fenomenalan! Puno lijepši nego na slikama!
Ja cu vidjet,ak se zaljubim u T610 mozda ga cak i nabavim za koje vrijeme.To je prvi SE koji me zanima,neznam zasto.:confused:
Mislim da T610 jaaako privlači moju pažnju...hm prokletstvo!
ma za tebe je sx1 a ne neki t610!
Ako pridobijemo vikija u naš SE klan, loše vam se piše siemensaši! :jump:
T610 svima privlaći pažnju izgleda.:cool:
samo sanjajte nedamo mi vikija= Citat =:
Ako pridobijemo vikija u naš SE klan, loše vam se piše siemensaši! :jump:
Ako viki kupi SE T610, ja vam kažem da nema više povratka na Siemens! ;) Jedino se bojim šta će biti s njegovim sajtom onda... :)
A viki... gle, T610 je fakat super... sve ima od najnovijih tehnologija i funkcija, lijep je, cijena je mrak... jel te treba još nagovarati? :D
vidi didi pa to je viki, pa de si viki????
vidi, vidi !!!, pa to je viki, pa e si viki? sta ima?
Ha :D evo ništa prmišljam se i t610 mi je super telefonček ali siemensov klan! Joj joj... A rezultat ankete je 50 - 50... sx1 je za mene ali malo puno para je to...
enedo ti bog da na SE predjes!
Dobro dobro siemens je ipak siemens! Znam ja kakvi su fanatici odmah te sasjeku ako izađeš iz bratstva :D ;) Mislim da ću za sad uzeti m55 ali neću prodati sl45i to nema šanse!
e tako i ja mislim napraviti. jel kanis sad uzeti m55 ili za par mjeseci? ti mobiteli nize klase jako brzo gube cijenu!