Nokia 6230i uspjesno otkljucana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Printable View
Nokia 6230i uspjesno otkljucana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
= Citat =:
Izvorno postao CooleR
nećeš ništa zeznut... probaj s vip
Evo probaj s ovim, ima TELE2= Citat =:
Izvorno postao CooleR
http://www.gsmevolution.com/freecalc..._v42_Setup.zip
Hvala, pokusati cu...= Citat =:
Izvorno postao milo dete
sorry što postam i ovdje, ali.....
izkalulirao sam kod ali ne znam stvarno kako da ga unesem..
i šta se može napraviti, dok je mob u onom modu kada treba ubaciti SIM ili upisati PIN..
da li se taj kod unosi kada je mob u normalnom radu??:dunno:
Mobitel ti mora biti u start modu sa stranom karticom...onda unsei kod.
Ako ti negdije zasteka javi se da ti se može pomoći.
znaći ako je recimo na tele2 moram ubaciti npr. vip i kucati kod.. pa jel se to ne može kad je telefon normalnom radu npr. sa tele2 karticom??= Citat =:
Izvorno postao exotica
i kako dobiti slova p i w?? probao sam na 3660 ali ne mogu naći ta slova..
PS ovo mi treba za neku drugu nokiu, a ova moja 3660 je priča za sebe..
ne. kad ids odkodirat mobitel izvadis karticu i palis mobitel bez ikakve kartice,te upisujes kod.
slova p,+,w dobijes visestrukim pritiskanjem znaka *(zvjezdica)
thanks I'll try..= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
da ovo vrijdi , za nokie obično ove malo starije modele , i kad mobitel napiše insert sim samo treba upisivat kod= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
ALI!
vrijedi i ovo za novije modele nokia (izuzev bb5)
da se ubaci karica drugog operatera na koji nije zaključan te nakon pravilnog unesenog pina napisat će phone blocked i stajt će opcija undo ili unlock (nešto u tom stilu) treba kliknut na taj undo i unest kod...
ni prva ni druga opcija ne vrijedi u normalnom načinu rada mobitela tada to nemožeš napravit.
pozdrav...
ni taj ni ovaj od exotica CALC ne mogu otključati 3120 na t-comu, na žalost..:(= Citat =:
Izvorno postao milo dete
sad bi mi tebao i kod za 3220 na vipu.. ali ne znam da li da i pokušam sa ova dva, da li možda dolazi kakav novi CALC uskoro??:thumbup:
Vidim da ti nekako ne ide. Po mojim informacijam može se otkljucati Tele2, preporučujem samo jedan test ako ne upali onda nažalost se morate strpit na novi Update :funny:..= Citat =:
Izvorno postao azzaman77
Šta se tiče 3120, pod postavke države ostavi na Austrija, Mreža: Austrija Telekom ili Tele2 i Unclock... prema informacijama trebalo bi da upali.
Preporučujem 2 pokušaja.
Kako sam vidio već ima jedan Tele2 Calc na forumu. Ako nisi siguran u ovu kombinaciju preporučujem onda drugi Calc koji podržava Tele2.
Trenutno od posla nemam vremena da štelam CALC zato sam konzultirao Harald-a. Njemu trenutno planiram poslat Tele2 kodiran mob da bi se CALC posve usavršio....
a koji serial box si koristio? možda si to pogriješio= Citat =:
Izvorno postao azzaman77
pa ne znam ni koji trebam od onih..= Citat =:
Izvorno postao mobman
koji mi treba za 3120 na t-comu, a koji za 3220 na vipu??
i s kojim da od ova 2 calca probam??
možda bi bilo najbolje da nekome pošaljem IMEI na pm, pa da mi to pošteno napravi..:thumbup:
rekoh na t-comu je, a ne na tele2..= Citat =:
Originally Posted by exotica
Šta se tiče 3120, pod postavke države ostavi na Austrija, Mreža: Austrija Telekom ili Tele2 i Unclock... prema informacijama trebalo bi da upali.
Preporučujem 2 pokušaja.
= Citat =:
Izvorno postao azzaman77
ajde budem ti ja to probao sredit , samo mi pošalji IMEI kodove
Novi update za CALC 2.3 ....
http://www.ooxtcoo.at/dct4_2.gif
http://www.ooxtcoo.at/Haris%20DCT4%20CALC%20V2.3.zip
Hvala Haraldu za njegov trud i znanje...:thumbup:
Thank you very much Harald for your effourt and great work....:thumbup:
Vielen dank Harald fuer deine bemuehung und gross artige arbeit....:thumbup:
Evo mene nešto zanima probao sam onako na staroj 3310 da ubacim ključ, kod jednog ključa mi javlja Code error i restarta se mob. Kod drugog nemogu upisati zadnje ljestve (#) a kad upišem bez zadnjih ljestava (#) onda mi javlja drugu poruku i kad ubacim karticu onda mi javlja da kartica nije prihvaćena?
Gdje se upisuje Security Code?
1. Kod se upisuje bez kartice, kodovi se moraju upisat onako kako se zahtijeva.= Citat =:
Izvorno postao elmagio
2. Najbitnije je da se zna rabiti sa CALC-om jer je bitno poznavanje BOX-a.
3. Kod 5 pogrešnih unesenih kodova je mobitel posve zaključan, to znači da
se mora otključat putem Unlock Box-a.
4. Security Code se unosi pod postavkama Sigurnosti -> Sigurnosni kod ->
Izmjena koda putem upisivanja Master Cod-a i upisivanje tvorničkog koda 00000000 i to je to.
Sada mogu samo koristiti VIP.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Kada biram operatera u CALC koji izaberem VIP ili onaj na koji trebam otključati?
2. Kako misliš poznavanje BOX-a?
Postaj IMEI i na kojoj je mreži lock
= Citat =:
Izvorno postao exotica
Nokia 3310
IMEI : 351343804613254
Zaključan je na VIP
Model: 3310
IMEI: 351343804613254
Betreiber: 21910 Croatia VIPNET
#pw+3335406804+1#
Security Code: 3770126526
Nadam se da nisi vec preko 5 puta upisavao kodove...:spin: :spin: :spin:
Nisam, samo ti meni reci kod= Citat =:
Izvorno postao exotica
= Citat =:
Izvorno postao exotica
E j.... exotica nisam ni vidjeo da si mi poslao cod. Ja probao sam ponovno i uspio i tek sada kad sam ti htjeo reći da sam uspio skužim da si mi stavio cod. I ja sam dobio isti cod. Problem je bio što sam ja stavljao operatera T-Mobile a ne VIP. ali svejedno HVALA!!!
No problem ;D
Bitno je da je usporedba stimala.....:klap:
da meni se sam update-ao čim sam ga pokrenuo kad sam bio spojen na net, ali sam ja očito bio isfurao 5 komada na 3120, jel istina da se fon može prevariti kada se ostavi par dana bez beterije, da se ponovo mogu kucati kodovi??= Citat =:
Izvorno postao exotica