ej ljudi, aj da vas zagnjavim - popljujte z500 do daske - možda me i odgovorite od kupnje ;)
Printable View
ej ljudi, aj da vas zagnjavim - popljujte z500 do daske - možda me i odgovorite od kupnje ;)
meni je samsung najljepsi mob ;D
jedino mi se ne svida sta je e530 tak spor :( treba sto god da otvori nest
malo sam ga imao u rukama i upoce mi se ne cini da je los,ali to se ionako skuzi nakon duze upotrebe.= Citat =:
Izvorno postao cyro
Tak je i meni E700 bio super prvi dan. Već drugi dan me počeo živcirati= Citat =:
Izvorno postao zmija
baš me i niste odgovorili za sad...
ak nastavite s ovak "lošim" argumentima brijem da ću ga kupit za koji tjedan...
samo me kolje kaj vele da baterija umire jako brzo - nit cijeli dan ne izdrži
loša stvar što Samsung često zakaže pri slanju ili primanju MMS većeg od 100 kB.
Infrared se na večini Samsunga nemože koristiti za slanje slika i melodija s telefona na telefon.
e to za infra red sam skužio jučer na mobovima od staraca, došlo mi da ga fijuknem u zid...
zasad ste mi nabrojali sam tu infru i to kaj ne vibra i zvoni zajedno... ima još kaj?
Da te ispravim...infrared na Z500 radi i sa drugim mobitelima :japan:= Citat =:
Izvorno postao cyro
I na D500 i D600 isto...
To se podrazumijeva...otkako je došao model D500 koji je bio prekretnica, što se tiče funkcionalnosti Samsungovih mobitela, gotovo svi Samsungovi modeli imaju funkcionalnu IrDu, odnodno mogu se spajati sa drugim mobovima (osim ovih entry modela tipa E300, E330, X460, X480, X640 i ne znam jel još koji)...= Citat =:
Izvorno postao gog
X660 E700 itd. dakle velika večina. D serija i E530 mogu prebacivati s telefona na telefon slike i melodije a ova večina samo kontakte u imeniku.
baterija uz koristenje videopoziva i mp3 izdrzat ce jedva jedan dan,ali i to je ok.ja bi ga na tvojem mjestu uzeo odmah.= Citat =:
Izvorno postao cyro
Za sad jedina zamjerka osim zvono+vibra i nepostojanja vise profila zvonjenja je katastrofalan ovlasteni servis u koji moras slat mob ako zelis zadrzat garanciju a genijalci 3 puta kao poprave mob pa onda cim dodem po njega utvrdimo da nisu nista ni pipnuli i da je kvar i dalje prisutan...
z500 mi se cini dobar mob
kaj vi brijete, pa d600 nema infrared
e da, molim da neko objasni kaj se to događa kad prašina uđe u klizni mehanizam???
kak to citat:"ono, otvoriš ga a ko da nisi" !????
Kada ti prašina uđe u klizni mehanizam, dolazi do toga da se prljaju kontakti i kada zatvoriš mob, radi prljavštine se ne može uspostaviti veza između slide-a i drugog dijela moba...= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
To ti je kao npr. da zaprljaš kontakte na punjaču od moba i onda ti se mob neće puniti...
kužim, sve sam uvjereniji kako je taj klizni meh. jako zeznuta stvar
ma nije tocno gori su preklopni mobovi zbog flat kabla.ali cinjenica je da monoblokovi vise nisu tako in
Preklopni ili klizni isto pakovanje...
zvono + vibra postoji u isti mah; servis će se promijeniti navodno jako brzo= Citat =:
Izvorno postao BM0021
kako postoji?
Sta d600 ima infru?= Citat =:
Izvorno postao gog
Slazem sa sa ovim covikom malo prije da nema...
Barem kod mene!
nema infrared.
Kako postoji?= Citat =:
Izvorno postao cyro
I kakava servis?
Pa koliko sam ja čito rewiev-ove, negdje su pisali da postoje melodije, koje postaviš, pa ti mob u isto vrijeme i vibrira i zvoni... pretpostavljam da su to neke polifone melodije koje dobiš uz mob...