Ima i takvih, ali su to u pravilu melodije, teme i programi do 5 $ vrijednosti. Znam bilo je i skupljih koji nisu imali trial, ali je to je rijetkost.
Printable View
Ima i takvih, ali su to u pravilu melodije, teme i programi do 5 $ vrijednosti. Znam bilo je i skupljih koji nisu imali trial, ali je to je rijetkost.
ste vi vidjeli koliko oni zarade od Google-a..
onome tko kupi stranicu se već u pola godine, isplati više od 2000$..
zašto uopće prodaju??
Mislim da više neće od gugleta zabranjivati, jer ovo kaj su napravili debelo krši google-ov policy i većina site-ova koji objave svoju "zarade" ubrzo i ostanu bez nje...
Pa kad će netko već kupit dotsis, pa baš je šteta što tako dugo čekamo da nam pokrenu forum koji je svakodnevno tako jako prometan! A bila bi i šteta da ga netko upropasti nakon kupnje! Zbilja je na dobrom glasu
i ja sam ostao jedini lapan koji se nije uspio registrirati na stranicu i sada nemogu nista skidati jer je onemogucena registracija....
yeaaaaaaaaaaaa
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
da ima i boljih
mozda da posjetis iphon-forum nekada..............
A da negdje date i link a ne skrivati samo za sebe kao zmija noge!= Citat =:
Izvorno postao drazen
Evo poslao sam i im i ja jednu ponudu, pa da vidimo sto ce reci.
Nije velika kao trenutnih 1700$..ali imam feeling da ce taj koji je ponudio 1700$ odustati :)
Meni je na mail prije neki dan došla obavijest o prodaji i daju mi da razmislim o mogućoj "ponudi"...
PS-Što da radim? lol
Prodaj stan/kucu/auto i ponudi :)