E pa nisu..postoje posebne tarife.Recimo jedna od njih je Vip-ova tarifa za novinare.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Printable View
E pa nisu..postoje posebne tarife.Recimo jedna od njih je Vip-ova tarifa za novinare.= Citat =:
Objasni...
nisi ti mene shvatio!= Citat =:
Izvorno postao JuVe
ja sam potpisao prije 01.03:thumbup:
Ma pusti sad novinare, govorimo o "normalnim" ljudima... za nas nema posebnih tarifa ...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
sad se vidi da tele2 bas i nije najjeftiniji, tj s politikom se izjednacio vipu cak, jer oni u pretplati nude samo trosenej na njihvu mrezu, sto je u vipu i bolje jer ima vise korisnika, a tele2 nema,tako da ne mozes to ni potrositi. mogu oni biti jeftini koliko hoce,ako je tih 85kn ne mogu potrositti na nikoga... ne isplati se..
zato mislim da je vip u trenutnoj prednosti nad tele2 - ne zbog cjene, vec zbog kolicine korisnika na koje mozes potrositi novce.
Samo trebas naci nekoga sa karticom HND i dobijes tarifu i aprat po povoljnoj cijeni, ali kako to nije tema ne zelim ici u off= Citat =:
slažem se da je tele2 malo zastranio u zadnje vrijeme, ne sviđa mi s njihova politika više..
točno,nisu svi ko ti novinari... bitno je što obični ljudi mogu.= Citat =:
pa o tome sto mi jedqn statriji ozbolji prijatelj kaze...= Citat =:
on je uzeo pretplatu josd na pocetku prvi na vipu...kaze da nema nikakvu pretplatu...i da su mu pozivi jeftiniji...
e sad ako on laze onda i ja lazem....
u ovom trenu je vip i t-com u prednosti...mislim da ako si na ''pretplati'' da i nemas gdje potrositi svoju lovuu mrezi...pa neces ti sto imaju puno pretplatinka...
ovo im je korak ne samo nazad nego mozda u nepovrat...
nije im ovo dobro...trebali su cekati da im proradi mms pa onda pametovati...
ne bih se slozio da je tele2 nazadovao.privukao je prilican broj korisnika i onda uskladio cijene sa konkurencijom.
Tele2 nije privukao ni približno dovoljan broj korisnika, a već su počeli sa glupostima... Samo se nadam da neće početi raditi veća sranja...
Broj korisnika svaki operator tumači po svom. Ne vjerujem da Tele2 ima 200 ili 300 tisuća stvarnih korisnika. Mnogi su kupovali start pakete jer su bili jeftiniji od bonova. Isti je slučaj i kod VIP-a, koji se hvali s 300.000 novih korisnika u 2005.g., kao i kod Croneta...
Moram priznati sda ne poznam skoro nikoga s Tele2 brojem ...
Ja poznajem dosta ljudi s Tele2 brojem, ali definitivno ne podržavam odluku da iznos u tarifi 85 možeš potrošiti samo unutar tele2 mreže. Ne poznajem baš toliko telaca. Doduše ta tarifa je još uvijek najpovoljnija na tržištu...:comp:
Činjenica je da sada nitko neće uzeti tu tarifu ili jako malo ljudi. Pa nisu oni vip da si mogu priuštiti takva ograničenja.= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
potpuno točno. naime ja ne znam niti jednog čovjeka koji ima tele2 broj da bih aja to mogao potrošiti, znaci 85kn mi ode u vjetar sto makar i najeftinija tarifa prema drugim mrežama ispada preskupo jer bacam 85kn u vjetar,a da sam na vipu makar i platio vise recimo 100kn, to mogu potrošiti na vip ljude i opet me onda izađe dosta jeftino... ne sviđa mi se tele2 način politike, nisu JOŠ trebali izači s takvim uvjetima.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Tarifa 39 se još uvijek može aktivirati ako u nekom od prodajjnih mjesta nađete karticu s tom tarifom.
Možda su stvari u tarifi 85 morali mijenjati jer su je produljivali dva puta (a uvjeti su ostali isti) u kojima se moglo svih 85 kn potrošiti na razgovore unutar Hrvatske i na sms.
Razlog bi mogao biti zakonski ili u nekom pravilniku piše da ne možete beskonačno svakih mjesec dana produljivati neku tarifu sa istim uvjetima koji su bili na početku. Vjerojatno su odlučili ne ukinuti tu tarifu već neke stvari izmjeniti u njoj.
Pa onda su mogli napraviti tarifu u koju bi ulazilo sve osim mms-a i roaminga...;D
Nema takvog pravilnika koliko ja znam... Ali stvarno nam je ovo prst u oko od Tele2...:comp:
vjerovatno ce morati tele nesto novo izmisliti...
mozda ako ubrzo proradi mms...mozda ga opet dadu vrlo jeftino....
ali opet ostaje...sto kad prodje probni period..hoce li onda i to poskupiti...
hmmmm...mislim da sa ovim glupostima gube povjerenje a sa tim i korisnike...
da nekazem kako jos nisu proradili sms-ovi koje NEdobiam sa starnih operatera...a rekli su da ce to biti rijeseno do nove godine....
hmmmm...valjaju gluposti
da to je problem..= Citat =:
Izvorno postao revo
ali ne znam vip i kronet daju mms za 1.5kn, ne znam za kolko bi ovi morali davati da se to pocne isplatiti koristiti..
Slazem se, ja nemogu dan danas dobivati poruke iz Italije,Austrija,Njemacka..
Steta sta dugo trebaju, to je ipak osnovna ponuda.
Sta se tice politike, hebiga ko je brzi bio,taj je profitirao. Ali mislim da ce od 1.4. izbacit novosti o paketima ili slicno.
Btw. cijene su mi jos uvijek O.K.
Imam sve tri kartice, a teletova tarifa 0.39/1.39 mi je najpovoljnija. Ako ponude povoljan gprs i mms onda se definitivno prebacujem kod njih.
Trenutno su sve tarife bez MMS-a! To su mogli eventualno kad uvedu tu uslugu!= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Ko zna, mozda im je frka s parama pa idu putevima t-mobila i vipa, koji ocito nemaju tih problema! A znamo i zasto...
U svibnju će uvesti MMS, Internet i sve ostale usluge.
Tarifa 85 u kojoj se svih 85 kn moglo koristiti za pozive unutar Hrvatske je bila za najbrže i one koji su vjerovali u Tele2, a ne za one koji se premišljaju mjesecima.
Prvi korisnici uvijek imaju prednost.
Da ok to da ce se uvest, ali nisu sad mogli promjeni uvjete u tarifi 85 tako da u nju ulazi sve osim mms-a, kad mms-a jos nema. Jedino da su uvjete mjenjali kasnije kad uvedu i mms.= Citat =:
Izvorno postao tomek
Al cinjenica je da nemogu vjecno imat bas toliko povoljne cjene, pa i njima je stalo do profita.