ovo je cista prevara. ako ti covjek iz tcentra kaze da ima dvije godine, odnosno prvo je provjerio pa reko, onda ti to oni moraju omoguciti.
Printable View
ovo je cista prevara. ako ti covjek iz tcentra kaze da ima dvije godine, odnosno prvo je provjerio pa reko, onda ti to oni moraju omoguciti.
ja im još nisam poslao upit ali mislim svaki dan.
poštovana gospodo.ja sam uređaj kupio izmeđuostalog i zbog natpisa koji ste naveli da se radi o dvije godine garancije.to šta ste vi bili neinformirani ili šta niste željeli biti informirani odnosno bavite se lažima i prevarom nije moja greška nego vaša.zato vas ljepo molim da mi pošaljete potvrdu da na svoj uređaj imam produženu garanciju kako je bilo navedeno jer drugačiji ishod mene ne interesira.
ja bi im napisao nešto ovog tipa!
mislim da bi već i u Tunguziji za ovakav slučaj mogao istjerati pravdu!
navedi jos da si pitao u tcentrima i da su ti tamo potvrdili da je garancija 2 godine, jer se ovako mogu ogradjivati sa onim natpisima (ono tipa ogradjuejmo se ako su neki podaci netocno napisani i to)
Danas je iznenada dosao "MITO" od strane T-mobile-a !!!
Poslali su T-shirt kao poklon vjernom korisniku i zato sto sam primjetio nesto sto je bio "njihov propust" na web stranicama.
Ne znam da li bi trebao biti ljut zbog zataskavanja i smirivanja situacije ili sretan zbog poklona (doduse T-shirt uopce nije losa, osim sto mi je zeni mala)
Opet otvaram raspravu........
pa cuj, tshirt takav kosta 20kn, sa tim da si im besplatna reklama dok ga nosis, a kada ti krepa vario kostati ce malo vise
bilo bi lijepo da se nadje neki odvjetnik na forumu koji ce najbolje znati koja su nasa prava u ovakvim situacijama