ja kazem da ce mu cijena bit preko 5000 kuna!nije to SE pa da ga dobijes za 3000 kuna
Printable View
ja kazem da ce mu cijena bit preko 5000 kuna!nije to SE pa da ga dobijes za 3000 kuna
@vrag u biti ne, nego na 3aTmr, imal sam dojam da nije skužil stvar.
A za cijenu vidjet ćemo, Siemens nije do sad pretjerival sa cijenom.
P800 je jos uvijek strasno skup... no kada izadje SX1, izaci ce i samsungov model sgh-d700, nokia 6600 i jos neki valjda, kao npr. P810... te ce im cijena pasti... biti ce na burzi kada se ustali oko 400 do 350 eura Sx1... barem mi se tako cini... :)
Osim toga, OVDJE mozete pogledati sve mobace koji se temelje na symbian os-u, koji bi trebali uskoro izaci, ili su vec izasli, a ima i ponesto specifikacija doticnih mobova... :D
Negdje sam pročitao da su Simensovi Bossevi izjavili da će SX1 biti u cijenovnoj klasi od Nokie 7650 tako da premo sadašnjoj situaciju u Njemačkoj bi to bilo blizu 600 Eura.
Evo početne cijene !
vrijedi on toliko ali ko ima para nek si ga kupi,ja nisam taj..
E izgleda da ću završit' na T610... ;)
Za početak je možda ipak malo previše....
@DMI
to bi ti bilo najpametnije :D
750 Eura????!!!!Pa nije ni malo,al bome je PUNO!!! :freakout:
Za koju godinu bit ce i 300.
lijepo su ga okitili sa cijenom... no tako skupa je bila i 7650 kada je prije tocno godinu dana izasla, a sada je u oglasniku ispod 300 eura... valjda zato jer nitko ne trazi vatreno oruzje pod rubrikom mobiteli... :)
Preeepuno nažalost
@sljaka
moj bed, moj bed ;)
Ako stvarno tako bude, onda je to stvarno puno, jako puno :(
Uh što se sve za 750 ojra može dobiti...:rolleyes:
e da, za tu lovu se može stvarno dosta toga napraviti...
čekajte malo, malo sam zbunjen, jeli se sx1 već našao negdje u prodaji??
Jer našao sam na http://www.club-siemens.net/fun/ wallpaper-e i mms animacije za SX1??
Jesi ti siguran da je to za SX1?:confused:
pa tako piše... Možda je došao u njemačkoj u prodaju??
Pa ako negdje košta 750 eura, to znači i DA SE PRODAJE ZA 750 EURA!
ma moze to biti cijena koja je dosla iz tvornice odnosno preporucena cijena, tako da nemora biti u prodaji,znam da je m55 prep cijena bila 175eura koja je dosla prije skoro pol god
SX1 nije još došao u prodaju ali je onako formirana cijena. (Možda bude i malo niža)
ili visa, obicno je visa
...uglavnom nedostupna... :(
na žalost...
Na VEEEEEELIKU zalost!!!!:cry: