e pa to me i zanima s cim je on to rjesio.
Printable View
e pa to me i zanima s cim je on to rjesio.
pa možeš ga lako pokidat sa nečim uskim što uspiješ podgurat pod njega, samo što lako možeš pokidat i ploču, obližnje komponente ....
Lemilica od 40 kuna iz Getroa. Ukratko shit jeftinjak. A nije se htjeo skros odlijepit pa sam morao malo bit "grub". Radi, bez problema.
znam, skoro sam zakačio neku diodicu pod doljnjom desnom stranom. Al sve šljaka, pa izgleda da nisam napravio štetu.= Citat =:
Izvorno postao kova
A več sam bio popizdio, a puhalica koju ja imam je ona za skidat boju sa vrat, tak da bi skurila sve, a ne samo poklopac.
pitam jel radi bez vracanje jer znam da v360 ako ne vratis zna gubiti signal... to potvrđeno?
Pa men ne gubi signal. A i kak bi je vratio i da je nisam zdeformirao? Pa nije zalemljena več zaljepljena.
dobro mozda, kod v550 se taj lim ni ni rba stavljati.. a mozda cak ni kod vv360, a mozda i treba,nikako da dobijem neke konkretne info.= Citat =:
Izvorno postao darius
može jedno pitanje tebi;= Citat =:
Izvorno postao khideg
zašto onda ovi u tvornici bacaju pare na nešto što ne treba??
inače, lim je zalemljen i treba bit gore, na v360 se TP nalazi u području koje je zaduženo za signal, pa lim predstavlja i faraday-ev kavez, te je stoga OBAVEZAN!
ovaj na R376 seriji nije na tako važnom mjestu, odnosno neće biti problema sa signalom, mada ostali problemi nisu isključeni.
ma znam zasto taj lim stoji i sve,,smao se cudim kaok na v550 radi sve bez njega..o tome se radi.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao khideg
jel auto radi bez pumpe za volan?? radi.
jel lako okretat? nije.
zaključak izvuci sam
paaa. tocno!!!
Stoji. Sam kažem da mob radi normalno. A ak ko ima taj poklopac odviška, drage volje ču ga zalemit, jel ovaj moj izgleda ko da sam gaskidao explozivom. Kad sam ga pokušao izravnat, skros se zdeformirao.
Inače, danas sam cijeli dan prčkao po njemu i radi pozivi, zvuk ok i na mobu i bluetoothu, šalje i prima mms-ove bez problema poruke također. Slike video i zvukovi rade, moš ih snimat brisat i sve ostalo normalno. Wap radi ko i dosad.
Neznam šta bi još mogao isprobat da vidim jel ima problema. Jedino što sam uspio je ispraznit bateriju igrajuč se s njim :)
= Citat =:
Izvorno postao khideg
Služi kao masa za onaj dio maske, ako pozornije pogledate vidjet ćete da onom dijelu maske u kojeg ide baterija, ima onaj dio na kojeg ide baterija i s unutarnje strane tog dijela maske postoje dva "listića" koji se spajaju na te limove (jedan od njih je darius skinuo, služe kao masa na maski, spod baterije, za svaki slučaj, kako bi se eventualne smetnje oko baterije otklonile..valjda ;)
pozdrav
E, to sam skužio. Jedan listič ide na onaj drugi manji poklopac, a jedan na ovaj. Uglavnom, ovaj što je išao na taj poklopac sam izravnao i zalijepio komad izolirke prek njega tak da mi nebi slučajno dinuo neki kontakt koji bio ispod tog poklopca i napravio kuršluš. Izgleda da mu dovoljan ovaj drugi poklopac za masu. A i da nije, nema mi pomoči :)
Ma ne brini...imam ja jednu motorolu bez ijednog lima na pločici ;) ;)
sve radi već 6 mjeseci, iako može sutra prestat...
A i mene sutra može zgazit tramvaj pa šta sad. Ak krepa, kupit ču V3:)
nije mi jasno šta se mora zalemit kod testpointa
Ništa. Ja krivo shvatio. Testpoint treba samo dodirnut s iglom povezanom na masu.
Vidi ovu uputu (važi i za ostale Vxxx modele)v525 testpoint
jer sam i ja jučer isto sjebao sa tim bootloaderom isad radim taj testpoint...
E, to nekužim. Lik je jedan bootloader označio da je za V3, a drugi nije. Pa ti si već treči il četvrtikoji je sjebo mob sa tim.
znam...drugi put ću pazit šta stavljam u mob....
P.S. kako si skinuo onaj lim ispod poklopca
jedino lemilica pomaže na v3
Ne želiš znat. Pa gore možeš pročitat da ga više nemogu ratit natrag. Al nesmeta, sve radi i bez njega.= Citat =:
Izvorno postao BoSiCh
No za V3 neznam jel bi radilo.